Inzamelingsactie voor behoeftigen in marokko

Inzamelingsactie voor behoeftigen in marokko | Geld inzamelen
 
 
Doneer voor de behoeftigen in Marokko! weeskinderen, zieken, alleenstaande moeders ..

21 april t/m 8 mei 2019 gaan er 12 leerlingen die de opleiding doktersassistente volgen, van het ROC Midden Nederland in samenwerking met project Yatra, naar Marokko om vrijwilligerswerk uit te voeren.

Wanneer wij in Marokko zijn gaan wij verschillende mensen bezoeken, namelijk weeskinderen, kans arme kinderen, alleen staande moeders en zieken. Wij gaan in deze paar weken de mensen helpen en zo blij mogelijk maken. Al onze focus ligt dan ook op basispaketten en hygiëne met daarin tandenborstels, tandenpasta, shampoo et cetera. Ook willen we sportdagen en spelletjesdagen houden voor de kinderen, daar hebben wij ook spullen voor nodig. Om de alleenstaande moeders wat rust te bezorgen gaan wij verwendagen voor hen organiseren. Verder willen we medische checkpunten stationeren om de bloeddruk, suiker en Hb te meten voor de mensen.

Voordat wij gaan willen we graag zoveel mogelijk geld inzamelen, onze streven is €5000,-. Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig! Wil je ons ondersteunen en een glimlach achterlaten bij deze behoeftigen? Alle kleine beetjes helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.