Inzamelingsactie tegen dierenleed op Curacao

Inzamelingsactie tegen dierenleed op Curacao | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie tegen dierenleed op curacao.

Zoals waarschijnlijk al vernomen, is het samenwerkingsverband tussen Rescue Paws Curacao en Kluivert Dog Rescue recent tot een abrupt einde gekomen.

Door de beëindiging van het samenwerkingsverband dreigen de beheerders van Rescue Paws Curacao hun container woning te verliezen, als dit gebeurt dan kunnen de hondjes niet meer 24/7 verzorgd worden. De hondjes zijn hier dus de dupe van. Al het leed wat de hondjes hebben ondervonden gaat ons erg aan het hart!

Wij zijn er daardoor super blij mee dat er een stichting is die zich bekommerd om het welzijn van deze hondjes. Daarom hebben wij besloten om de stichting te gaan helpen met donaties en goederen.

Wij willen aan jullie vragen of jullie meehelpen bij de inzameling van donaties en goederen. Wij zitten ongeveer iedere 6-8 weken in curacao; medicijnen, speeltjes, hondenbandjes etc, kunnen daardoor het hele jaar gewoon bij ons thuis worden gebracht of worden opgestuurd, zodat wij ze weer mee kunnen nemen naar Curacao.

Daarnaast gaan we tevens de; Zandvoort loop van 18KM wandelen, om zo extra veel donaties op te kunnen halen.
Daar kan ook los op gedoneerd worden, maar alle opbrengst gaat rechtstreeks naar Rescue Paws Curacao!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 195,00
Doel: € 5.000,00
3%

Deze actie is gesloten.