Inzamelingsactie Stichting Paard in Nood Spanje

Inzamelingsactie Stichting Paard in Nood Spanje | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor Stichting Paard in Nood Spanje

Hallo lieve mensen11

Wij zijn Emmy, Mariscela, Temse en Ilse
Wij zitten in het 2e jaar van de opleiding dier en management. Wij hebben de geweldige en leerzame kans gekregen van school om 5 weken stage te lopen bij de ontzettende goede stichting met een heel groot hart voor dieren die zij ook delen:
“Paard in Nood in Spanje”

De stichting biedt opvang aan paarden in nood. Vaak verkeren deze paarden in verschrikkelijke conditie op het moment dat de stichting er voor de eerste keer mee in aanraking komt. De stichting geeft de paarden een liefdevolle en intensieve verzorging, zodra de paarden er aan toe zijn zoeken zij een nieuw thuis. Sommige paarden zijn te oud en blijven de rest van hun leven op de stichting.                                                        Ook bied deze stichting zorg aan honden,katten en ezels 11

Zoals iedereen weet kost dit natuurlijk enorm veel geld. En alles wat er binnenkomt gaat naar de dieren want die staan op de eerste plek!      Het lijkt ons daarom ook super om samen geld in te zamelen, zodat wij naast de hulp die wij gaan bieden ook een extra bijdrage kunnen geven aan de stichting als wij in juni stage gaan lopen. Naar onze mening verdient de stichting dit door al het mooie en goede werk die zij leveren.

7

Mariscela van der Heul
30-12-2018

Super bedankt voor de donaties die wij al van jullie hebben ontvangen 11


Mariscela van der Heul
18-12-2018

Bedankt voor de donaties die we al hebben ontvangen11


15 donaties
€ 180,00

Deze actie is gesloten.