Inzamelingsactie sport shirts voor zorgmedewerkers

Inzamelingsactie sport shirts voor zorgmedewerkers | Geld inzamelen
 
 
Geef zorgmedewerkers de ruimte tijdens het sporten en doneer een herkenbaar loopshirt.

Er wordt bikkelhard gewerkt in de zorg. Er wordt zorg verleend onder hele bijzondere en heel zware omstandigheden. En dat is voor zorgmedewerkers op veel manieren een belasting. Er wordt veel gevraagd van de concentratie en er is niet altijd tijd voor de emoties want het gaat maar door. Het is dus juist belangrijk emotionele belasting en de vele uren geconcentreerd bezig zijn met je vak te kunnen compenseren met voldoende ontspanning. Veel zorgmedewerkers lopen of fietsen om weer een beetje tot zichzelf te komen. Helaas ervaren zij dat afstand houden bij het sporten buiten lastig is omdat mensen geen afstand houden. Onderzoekeers van de TU Eindhoven hebben aangegeven dat voor buitensporters de afstand van 1,5 meter niet voldoende is. Met de grote verantwoordelijkheid die zorgmedewerkers dragen is voldoende afstand een absolute voorwaarde. En dus wordt het loopje of het rondje fietsen een spannende uitdaging of zelfs maar geschrapt. Dat is niet goed! Daarom zijn we (hardloopgroep Reitdiep en #mbsportswear) een initiatief gestart om zorgmedewerkers een functioneel sportshirt te bieden dat zorgmedewerkers herkenbaar maakt en extra aandacht vraagt om afstand te houden. En zorgmedewerkers zo beschermt bij het voor hen zo broodnodige uitlaatklep. Help mee en doneer zodat we zoveel mogelijk zorgmedewerkers een functioneel sport shirt kunnen geven. Ook sponsors zijn uiteraard van harte welkom een bijdrage te doen. Wil je rechtstreeks een shirt bestellen voor een zorgtopper in je omgeving EN meteen doneren aan de actie? Dan kun je via deze link een shirt bestellen in de juiste maat.

Waarom ik geld inzamel
Omdat het voor zorgmedewerkers juist heel belangrijk is om te kunnen blijven sporten. Ze hebben het keihard nodig om even los te kunnen komen van de zware belasting die ze doormaken in deze tijd.

Hoe donaties worden gebruikt
We verstrekken shirts aan zorgmedewerkers via zorginstellingen met wie we contact opnemen. Streven is dat we dat gratis kunnen doen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
90 donaties
€ 1.245,00
Doel: € 2.000,00
62%

Deze actie is gesloten.