Inzamelingsactie Serious Request 2017

Inzamelingsactie Serious Request 2017 | Geld inzamelen
 
 
Help jij ons mee dit tot een succes te maken?

Hoi!

Wij zijn een groep van 7 leerlingen van Roc de Leijgraaf van verschillende opleidingen niveau 4. Op dit moment zijn wij druk bezig met het inzamelen van geld voor Serious Request. Natuurlijk willen wij hiervoor zo veel mogelijk geld ophalen om dit aan hun te schenken in het glazen huis!

Dit jaar besteedt Serious Request aandacht aan vermiste kinderen in ontwikkelingslanden om hen te herenigen met hun ouders. Het is namelijk zo dat er super veel kinderen in ontwikkelingslanden zijn die hun ouders niet meer kunnen zien doordat er een ramp of conflict heeft plaats gevonden. Wij vinden dit een erg mooi doel vooral omdat als we er over na denken wij niet zonder onze ouders zouden kunnen. 

Dit doel spreekt ons dus heel erg aan en hiervoor willen wij natuurlijk zoveel mogelijk geld gaan inzamelen, zodat wij op 20 december met een mooi bedrag naar Apeldoorn kunnen om dit te gaan doneren aan Serious Request

Hierbij is wel jullie hulp nodig en alle kleine beetjes helpen!!

Alvast bedankt, 

Lynn Kapteijns, Didi Verkerk, Erol van den Begh, Sezer Sarikaya, Thijs van Lankveld, Eline de Valk en Rosa Kluts Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 60,00
Doel: € 7.000,00
0%

Deze actie is gesloten.