Inzamelingsactie More Africa

Inzamelingsactie More Africa | Geld inzamelen
 
 
More Africa is een non profit organisatie die jongeren met een handicap ondersteunt.

Jambo! (Hoi allemaal!),


Vanaf februari gaan wij 3,5 maand stagelopen in een ziekenhuis in Arusha, Tanzania. Wij zouden graag een bijdrage willen leveren aan de lokale samenleving daar. Hiervoor zijn wij op zoek gegaan naar een project waar we ons steentje aan bij willen gaan dragen. Ons oog is hierbij gevallen op ‘More Africa’.


Dit is een non-profit organisatie die volledig afhankelijk is van donaties uit het buitenland. More Africa ondersteunt kinderen en jong-volwassenen met een handicap in Paje, een klein vissersstadje op Zanzibar. More Africa biedt speciaal onderwijs, fysiotherapie, medische hulp opleiding en opvang voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. Op Zanzibar zijn deze zaken niet altijd vanzelfsprekend. Ouders hebben vaak moeite met het feit dat ze het beste willen voor hun kind, maar dat het kind nergens heen kan omdat ze niet zullen worden geaccepteerd bij het reguliere onderwijs. Deze kinderen komen bij More Africa terecht. More Africa biedt jong-volwassenen een kans op werk en daarmee op een toekomst.


Met behulp van donaties willen wij in deze organisatie investeren. Hierbij valt te denken aan onder andere kleding, materiaal voor persoonlijke verzorging, verpleegartikelen en opleidingsmateriaal. Om er zeker van te zijn dat de donaties goed terecht komen, zullen we zelf in Tanzania deze spullen aan gaan schaffen en overdragen aan de organisatie. Hierdoor dragen wij ook gelijk ons steentje bij aan de lokale economie.

 

Asante Sana (Hartelijk Dank!)

Wouter Kok, Nadia van Slingerland, Iris van Raalte, Nienke Schenning, Romy Kolkhuis Tanke, Britt Olde Engeberink en Sophie Heesink

Voor meer informatie over de organisatie kunt u kijken op: www.more-africa.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

63 donaties
€ 1.048,00
Doel: € 1.000,00
104%