Inzamelingsactie K9 Dog Shelter Tenerife

Inzamelingsactie K9 Dog Shelter Tenerife | Geld inzamelen
 
 
Sponsor ons bezoek aan K9 Dog Shelter Tenerife het geld is hard nodig!!!!!

Wij, zes studenten van Aeres MBO Barneveld, gaan met school op excursie naar Tenerife. Daar zullen wij niet alleen maar genieten van het mooie weer en het eiland, maar zullen wij ook een asiel bezoeken; K9 Dog Shelter Tenerife. Dit asiel leeft volledig van donaties en vrijwilligers, en daardoor hebben zij ontzettend hard geld nodig. Het asiel is niet te vergelijken met wat wij in Nederland kennen. Het is wat verouderd, maar er wordt zoveel als mogelijk gedaan voor de dieren die daar zitten. Bij het bezoek aan het asiel, zullen wij als studenten meewerken om de vrijwilligers te helpen in de verzorging, maar willen wij ook een mooie donatie geven, en daarvoor hebben wij uw hulp nodig!
Het is lastig uit te leggen hoe hard dit asiel het geld nodig heeft, maar omdat zij het zo hard nodig hebben vragen wij u om een donatie te doen, zodat wij met een mooi bedrag het asiel kunnen bezoeken! Wilt u ons helpen?! Doneer nu!!! (al is het maar een euro!)
Twijfelt u bezoek dan de website eens van K9 Dog Shelter: www.k9tenerife.euEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 93,00
Doel: € 200,00
46%

Deze actie is gesloten.