Inzameling voor de Kennedy Stichting

Inzameling voor de Kennedy Stichting | Geld inzamelen
 
 
Help de kinderen hier op het internaat zodat ze zich niet meer hoeven te vervelen!

Beste heer/ mevrouw,

Wij zijn 4 leerlingen van de Hogeschool Rotterdam en lopen de aankomende 3 maanden stage op het Kennedy Internaat in Suriname. Dit is een internaat voor dove en slechthorende kinderen vanuit het gehele land. 

De kinderen hebben school tot 12:30 en gaan hierna naar het internaat. De kinderen vervelen zich hier heel erg dit komt mede doordat er geen geld is voor sport/ tekenlessen. Verder is er geen materiaal beschikbaar op het internaat om even lekker te voetballen of film te kijken.

Wij zouden het internaat heel graag willen helpen door, voordat wij dit geweldige land en stageplek moeten verlaten, wat materiaal achter te laten. Voor ons project willen wij graag een spelletjesboek maken zodat de kinderen elke dag zelf kunnen kijken wat ze willen gaan doen. Helaas wordt ons boek heel beperkt als wij geen materiaal kunnen gebruiken voor de spelletjes.

Zou u ons en de lieve kinderen hierbij willen helpen maak dan een kleine bijdrage over en ze zullen u super dankbaar zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
43 donaties
€ 355,00

Deze actie is gesloten.