Inzameling Voedselbank

Inzameling Voedselbank | Geld inzamelen
 
 
Deze inzamelingsactie is bedoeld om geld op te halen voor de voedselbank!

Dames en heren, even jullie aandacht voor het volgende! 

 


Zoals jullie allemaal weten is het over 2,5 week Kerst! Hoop dat jullie net zoveel zin erin hebben als ik! 

 


Tijdens deze prachtige periode, zijn er ook mensen die het minder goed hebben. Dit is helaas niet anders, maar dat betekent niet dat wij deze mensen niet kunnen helpen. 

 


Door middel van een inzamelingsactie ben ik in samenwerking met mijn werkgever, van plan om geld op te halen om vervolgens te doneren aan de Voedselbank in Rotterdam!  

 


Het zit als volgt in elkaar: op mijn werk hebben wij losse blikjes en losse flessen frisdrank die wij niet kunnen verkopen aan de klanten omdat wij een groothandel zijn. De bedoeling is dus het geld dat wij inzamelen te gebruiken om deze losse artikelen op te kopen en vervolgens af te leveren bij de Voedselbank. 

 


Wij zullen in overleg met de Voedselbank kijken hoe dit beste kan worden uitgedeeld, bijvoorbeeld een Kerstpakket. 

 


Het geld dat zal worden opgehaald zal gebruikt worden om zoveel mogelijk drinken te kopen voor een schappelijke prijs en daarmee kunnen de gezinnen die het minder goed hebben een geweldige Kerst periode hebben! 

 


Een bijdrage van € 5 is al genoeg om 20 blikjes te kunnen geven! Is €5 teveel, we nemen ook genoegen met minder, en meer is ook altijd welkom! Het doel is om tussen de €900 en €1000 op te halen! 

 


Al jullie donaties kunnen overgemaakt worden naar rekeningnummer: NL20 ABNA 0534 8198 85 T.A.V. S.u. dasrath Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 130,00
Doel: € 1.000,00
13%

Deze actie is gesloten.