Inzameling verwarde oudere dame

Inzameling verwarde oudere dame | Geld inzamelen
 
 
Het is een voldoening voor me om de zwakkere medemens een helpende hand te bieden.

Beste Lezers,

het is voor mij een voldoening om mijn zwakkere medemens een helpende hand te bieden waarnaar ik   tijdens mijn ervaringsleren tot sociaal maatschappelijk dienstverlener veelal te maken krijg met verscheidene situaties. In het opdoen van ervaringen krijg ik vaak te maken met schrijnende situaties waarin bepaalde mensen moet leven. Momenteel ondersteun ik een vrouw van in de 50. Gezien haar leefomstandigheden en lichamelijk welbevinden zou je deze mevrouw al snel 70 jaar willen geven. Dit komt voort uit verwaarlozing en geen netwerk die zich om haar ontfermt. Zoals ik al aangaf krijg ik hier vaak mee te maken als stagiaire en is het jammer genoeg de wereld en realiteit waarin we tegenwoordig leven en hoe graag ik het ook zou willen om me handen in een te willen slaan voor elk van deze personen en hen te helpen in hun leefomstandigheden, is het niet altijd mogelijk wegens alle regeltjes en mogelijkheden binnen de sociale dienstverlening.

 

Dit specifiek geval is me echt aan het hart gegaan. Mevrouw heeft gelukkig een onderdak en slaapt op een dubbel matras, er ligt afgeraffeld karpet in haar woning en in de woonkamer zit ze op een oud uitklapbare slaapbank. Gedurende de dag zit mevrouw starend naar buiten te kijken en heeft enige contact met huishoudelijk hulp. Om een lang verhaal kort te maken wil ik samen met mij netwerk en medemens de handen ineenslaan en hard maken om deze mevrouw te helpen. Al gaat het om een donatie van €1,- als ik 2000 personen kan bereiken met me bericht of oproep is dit al een bedrag van €2000,- waarmee mevrouw ruimschoots geholpen kan worden om haar huisje tot een huis te maken waarin ze ondanks haar eenzaamheid en gezondheidsproblemen zich comfortabeler en gelukkiger mag voelen.

Bijzondere bijstand en dergelijke regelingen kan mevrouw aanspraak op doen maar in de gemeente waarin zij woont is het ontzettend moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. In mevrouw haar geval zal zij zeer zeker in aanmerking komen maar het enigste nadeel hiervan is dat het dan zal gaan om een specifiek product waarnaar we hebben besloten om deze regeling toe te passen voor de aanschaf van een wasmachine en de rest van alle benodigdheden zullen aanschaffen vanuit deze doneeractie.

Gods rijkste zegen voor een ieder die zich tot dit bericht mag wenden en zich hiervoor wilt inzetten.

 

voor verdere informatie of suggesties kunt u mailen naar: channonb11@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 12,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.