inzameling onderzoek vermissing

inzameling onderzoek vermissing | Geld inzamelen
 
 
inzameling onderzoek vermissing

30-3-2019

Opmerkelijke beslissing teamchef politie IJmond! ( gaarne delen).

In het vorige stuk tekst wat geplaatst is ( zie hieronder) is het resultaat weergegeven van ruim dertig jaar onderzoek. Recentelijk heeft de burgemeester van Velsen ( waarvoor dank) een onderhoud gehad met Marianne Dubbeld (teamchef politie IJmond) over de bevindingen. Marianne Dubbeld zag geen aanleiding tot verder onderzoek!!!
Als je de bevindingen even hierin niet meeneemt en alleen uitgaat van het feit dat er drie verschillende honden van het Signi zoekhonden team aanslaan op een lijklucht, aan de rand van een bewoond perceel in Bloemendaal, dan geeft dit in onze ogen op zijn minst genoeg reden om verder onderzoek te gaan doen op dit perceel. De honden slaan enkel aan op het waarnemen van een menselijke lijkengeur. De stichting Signi heeft zich in het verleden en zelfs recent nog genoeg bewezen. Dat men als leidinggevende teamchef van de politie hier gewoon overheen stapt is ongelooflijk. Er zijn menselijke resten geroken maar daar doen wij niets mee. Marianne Dubbeld moet zich kapot schamen. Waakzaam en dienstbaar was het toch?


Bevindingen na 30 jaar onderzoek inzake verdwijning Cheryl Morriën 05-08-1986.

Cheryl wordt gezien, klepperend aan de brievenbus, bij de familie van der Plas aan de Schiplaan. Haar vriendinnetje is er niet. Cheryl gaat onverrichter zaken weg.

Door getuige Marjan de Kort wordt Cheryl gezien op de achterbank van een groene "Lada" stationwagen.
Twee mannen zitten voorin deze auto. Getuige zwaait nog naar Cheryl. Zij kent haar goed. Dit gebeurd tijden het uit parkeren van de auto uit de garagebox aan de Schiplaan in IJmuiden. De groene stationwagen
vervolgt zijn weg, gaat de Schiplaan uit naar rechts de Planetenweg op en rijdt richting rotonde en gaat de Lange Nieuw straat in. Marjan de Kort die achter het voertuig aan reed( circa 2 minuten), waar de mannen en Cheryl zich in bevonden, slaat bij de rotonde rechts af. Naar aanleiding hiervan worden er compositietekeningen gemaakt van deze twee mannen.

De familie Kramer heeft deze middag achter een groene "Lada" stationwagen aangereden op de Duin en Kruidbergerweg. De rit voor de familie Kramer stopte bij de ruïne van Brederode ( voor ijs) en de groene stationwagen reed door richting Bloemendaal.

Getuige G.de Vries doet zijn rek en strek oefeningen tegen een groene "Lada" stationwagen. Dit op het parkeerterrein bij het Wed aan de Zeeweg te Overveen. Het kenteken is boven water gekomen en is 41-43-ZA. Dit blijkt een Fiat stationwagen te zijn uit 1973. Op het tweede gedeelte van het parkeerterrein neem de Vries een oranje Ford Transit bus waar met geblindeerde ramen. De bus stond tegen de rand van het tweede parkeerterrein aan de westzijde.
in de week voorafgaand aan de verdwijning van Cheryl is in de Schiplaan te IJmuiden door meerdere getuigen ( o.a.Sophie van Gemert ) een groene op een Lada gelijkende stationwagen waargenomen. Dit voertuig stond geparkeerd tegenover de flat waar Cheryl woonde, voor de lagere woningen aldaar. ook een oranje Ford Transit bus met geblindeerde ramen wordt door meerdere mensen gezien in de Schiplaan. Het leek alsof iemand vanuit deze bus via de zijspiegels spelende kinderen in de gaten hield.

Een vrouwelijke getuige ziet Cheryl lopen met een man in de buurt van het pad richting het Wed aan de zeeweg te Overveen.


Tussen 16.00 en 17.00 uur die dag neemt getuige G.de Vries waar dat er twee mannen (gelijkend op de gemaakte compositietekeningen ) het duinpad opstappen op de hoogte van de Voortrommel. Dit pad loopt evenwijdig aan de Hoge Duin en Daalseweg te Bloemendaal. Een van de mannen is de zoon van een bewoonster van een pand aan de Hoge duin en Daalseweg grenzend aan het duin. Deze man heeft een Fiat 124 in zijn bezit gehad en deze als "gestolen" opgegeven in december 1985. De andere man woont in de wijk Schalkwijk te Haarlem. Vlakbij de oma van Cheryl. In de periode voor de vermissingsopgave van de Fiat is deze auto gezien voor de woning door getuige G. de vries tijdens een trimronde.

September 2017 slaan er drie lijkhonden, van de stichting Signi-zoekhonden aan bij het betreffende pand op de Hoge Duin en Daalseweg te Bloemendaal. Een hond aan de noordkant van het perceel en twee honden ( onafhankelijk van elkaar) bij het hek van de oprit.

Tot zover de bevindingen. Er is tot op heden geen onderzoek gedaan op het betreffende perceel.


IJmuiden 23-03-2019.

 

en om dat er niks gedaan gaat worden moetten wij diet gaan doen 

en daar is een grondradar voor nodig en wij moeten een aan een advocaat om naar de rechter tegaan voor toestemming en wat er nog gaat volgen dus wij hopen dat u wilt helpen (de bank rekening die hier voor word gebruikt is een viabay visa kaart en is een de nummer en dat is om geen misverstanden tekrijgen ) dank uEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
59 donaties
€ 588,00

Deze actie is gesloten.