Inzameling dolfijnentherapie voor Ka Ina.

Inzameling dolfijnentherapie voor Ka Ina. | Geld inzamelen
 
 
Uw hulp is van belang voor de emotionele ontwikkeling van Ka Ina.

Dolfijntherapie kan dit waar maken voor Ka ina.

Ka Ina heeft het kleefstra syndroom, dit houdt in dat ze een stukje van chromosoom nummer 9 mist en haar spiertonus over het hele lichaam laag is, ook zal zij altijd afhankelijk zijn van anderen. In het verleden heeft ze dolfijnen therapie gehad, dit heeft de spraak toen gestimuleerd, waardoor zij met korte zinnen ging praten. Ook ging haar grove motoriek met stappen vooruit. Zij is nu 18, op weg naar adolescentie, wat weer andere ontwikkelingen met zich meebrengt.

Wat steeds erger wordt is de frustratie van het niet altijd kunnen uiten, duidelijk maken aan anderen wat ze wil en vooral wat haar dwars zit.

Gezien de ervaring met de dolfijnentherapie, zou het fijn zijn als zij deze kans weer krijgt en haar emotionele ontwikkeling bevordert kan worden, zodat zij zichzelf beter kan gaan uiten en begrepen wordt. 

Als alleenstaande moeder van 2 opgroeiende kinderen kan ik de therapie niet bekostigen. Naast de kosten voor de therapie zijn er meerdere kosten zoals tickets,verblijf, voeding enz. Een deel zal ik wel zelf bekostigen.

Als u Ka Ina zou willen helpen, dan zal zij daar erg dankbaar voor zijn en ik als moeder ook. Er is niks pijnlijkers dan het toezien van een verdrietig kind dat zichzelf niet kan uiten.

 

Vriendelijk dank, Anne TorresEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 325,00
Doel: € 10.850,00
2%