Inzamelactie Suriname tienermoeders weeskinderen

Inzamelactie Suriname tienermoeders weeskinderen | Geld inzamelen
 
 
Inzamelactie Suriname

Beste Facebookers,

Een tijd geleden hebben wij het verlangen gekregen om voorafgaand aan onze reis naar Suriname een inzamelactie op te starten.  Onze visie is om zoveel mogelijk speelgoed, kleding, schoenen en/of een geldbedrag in te zamelen (tweedehandse kleding is ook welkom) voor tienermoeders, weeskinderen en kinderen met HIV/AIDS.  Wij zullen de stichtingen bezoeken (onder andere Stichting Kleurrijk Leven en Mariahoeve) waar wij de ingezamelde artikelen/bedragen over zullen verdelen en afgeven.

Mocht u interesse hebben om een bedrag of artikel(en) te doneren, kunt u:
▪️Een bedrag doneren via https://www.doneeractie.nl/inzamelactie-suriname/-3953
▪️Een privébericht versturen via facebook naar Renewed Generation
▪️Een e-mailbericht versturen naar renewedgeneration@hotmail.com
▪️Deelnemen aan de Surinaamse middag op 28-10-17, zie evenement
LET OP: De inzamelactie eindigt per 9 november 2017!

Op 28-10-17 staat er een evenement ingepland, deze middag zal volkomen in het teken staan van Swietie Sranang. Deze dag zult u de sfeer van de Surinaamse cultuur proeven. Naast het proeven van de sfeer zullen er ook voor een klein bedrag heerlijke Surinaamse hapjes aanwezig zijn. Deze inkomsten zullen ook gedoneerd worden aan de stichtingen in Suriname. Tijdens dit evenement bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om goederen te doneren.

Wij hopen dat u een bijdrage wil leveren aan het zegenen van de kwetsbare doelgroepen in Suriname. Wij zullen u van de inzamelingen, het contact met de stichtingen, de reis en onze ervaringen via de facebookpagina ‘Renewed Generation’ op de hoogte houden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 135,00

Deze actie is gesloten.