Inzamelactie Kerstpakketten voor arme gezinnen

Inzamelactie Kerstpakketten voor arme gezinnen | Geld inzamelen
 
 
Donaties gevraagd voor kerstpakketten om arme gezinnen mooie kerstdagen te bezorgen.

WEYOUNITE is een goede-doel-platform die door twee Utrechtse ondernemers (Mohsen Kamali & Tony Bonsink) is opgezet om iets te doen voor de maatschappij tijdens de kerstdagen.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op dat stukje feestvreugde rond de kerstdagen. Daarom willen wij met WEYOUNITE iets doen voor gezinnen in nood. Elk jaar hebben veel gezinnen het zwaar rond de kerstdagen, omdat zij simpelweg geen budget meer hebben om iets speciaals te doen deze dagen. Onze doelgroepen zijn mensen die het, om wat voor reden dan ook, financieel niet breed hebben en rond de feestdagen wel iets extra’s kunnen gebruiken. Samen met de hulp van het bedrijfsleven, de middenstand en de burgers uit de provincie Utrecht willen wij dit verwezenlijken.

Wat willen wij bereiken?

Wij hopen met onze actie zoveel mogelijk gezinnen een mooie kerstdag te bezorgen. De bedoeling is om ervoor te zorgen dat we een kerstpakket samenstellen die uit het volgende zal bestaan; denk aan producten voor een kerstdiner, snacks en lekkernijen, drankjes en kerstversieringen. Maar uiteraard ook een cadeau voor onder de boom voor de kinderen. Het is tijd om elkaar te helpen, alleen samen komen we hier doorheen! #WEYOUNITE🖤

Voor meer informatie over ons project WEYOUNITE ga je naar onze website: www.weyounite.nl

Tony Bonsink en Mohsen Kamali
15-12-2020

YESS WE DID IT! 😍

 
We hebben ons doel behaald! Samen met externe sponsoren, collega’s uit de horeca en natuurlijk jullie hulp hebben we genoeg opgehaald om 100 gezinnen te helpen tijdens de feestdagen!
Natuurlijk kunnen jullie nog doneren en daarmee kunnen we nog meer gezinnen ondersteunen. We zijn iedereen dankbaar voor hun donatie en inzet voor ons goede doel!


Mocht je nu nog willen doneren! DOE DAT VOORAL!    alles is welkom.
Binnenkort zullen we onze kerstpakketten in elkaar zetten en jullie hiervan op de hoogte houden! Voor nu.. heel veel love naar jullie die samen met ons zelfs in deze tijd iets voor anderen wilt doen.


Tony Bonsink en Mohsen Kamali
18-11-2020

Vandaag om 15.15 zijn wij live op FunX te horen over #weyounite! 💪


31 donaties
€ 755,00

Deze actie is gesloten.