INVESTEREN IN ONZE SCHOOL

INVESTEREN IN ONZE SCHOOL | Geld inzamelen
 
 
HELP ONZE SCHOOL AAN VLOERBEDEKKING VOOR DE BOVENVERDIEPING

Onze school heeft jouw hulp nodig


Het is alweer 2 jaar geleden dat wij aan het onderzoeken waren hoe we onze leeromgeving LOS Deurne gestalte konden gaan geven. We konden een prachtig pand huren waar we beetje bij beetje onze wensen qua inrichting hebben kunnen verwezenlijken.

EXTRA RUIMTE

We zitten echter nooit stil en willen onze leeromgeving dolgraag uitbreiden om nog meer leerlingen te kunnen verwelkomen. We hebben nog een prachtige boven-verdieping en om deze te betrekken is het nodig om naast de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen ook een nieuwe vloerbedekking neer te leggen. Aangezien wij een niet door de overheid bekostigde leeromgeving zijn, hebben we geen ruim budget.

HULP GEVRAAGD

We leren onze leerlingen om om hulp te vragen als ze hulp nodig hebben. Het is grappig dat we dat tot nu toe zelf nog niet gedaan hebben. Toch voelen we dat we nu echt wel wat hulp kunnen gebruiken. En aangezien leren, proberen is, durven we jullie ook om een financieel steuntje te vragen. Zodat wij onze leeromgeving nog meer compleet kunnen gaan maken.

 Alle beetjes helpen om onze te kunnen verwezenlijken. Wil je ons steunen? Dan zijn wij daar heel dankbaar voor.

 WEES WELKOM

Als je wil komen kijken naar wat we met het mogelijk door jou gesponsorde bedrag gedaan hebben, dan willen we je bij dezen uitnodigen om op 7 januari onze bovenverdieping en onze leeromgeving te komen bekijken. Wij luiden die dag om 10.00 uur met elkaar het nieuwe jaar in én we gaan vieren dat we al 2 jaar bestaan. Voel je welkom om met ons mee te proosten, te genieten van wat lekkere hapjes en er zullen ook optredens zijn van onze leerlingen.

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze doneeractie te lezen.

 

Namens alle kinderen, ouders en het team van LOS Deurne
Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

22 donaties
€ 1.138,00
Doel: € 3.000,00
37%

Deze actie is gesloten.