Investeer in Kaylee!

Investeer in Kaylee! | Geld inzamelen
 
 
Laat kaylee haar wens in vervulling gaan om naar een Retreat op 20 maart 2020 te gaan!

‘Inzamelingsactie voor een "Retreat" op 20 maart 2020 in Ibiza’

Lieve mensen,

Graag vragen wij om jullie aandacht voor onze vriendin Kaylee. 

Kaylee heeft een grote wens om in maart 2020 naar een "Retreat" te gaan, waar zij zichzelf zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen. "Retreat" betekent letterlijk jezelf terugtrekken. De bedoeling van een "Retreat" is om aan zelfreflectie te doen en met nieuwe inzichten naar huis te gaan. Voor haar is dit van belang om verder te groeien in haar werkzaamheden als Energetisch werker / Healer.

Kaylee is iemand die niet snel om hulp vraagt. Daarom springen wij in om jullie te vragen voor een financiële bijdrage, omdat zij op dit moment niet zelf in staat is het gehele bedrag te betalen.

Wij gunnen haar ontzettend om te werken aan haar persoonlijke groei, kijkende waar zij vandaan komt.   Kaylee wil graag op eigen kracht haar leven regelen, maar soms zijn er periodes dat dit moeizaam gaat. Vanuit dit perspectief willen wij graag voor Kaylee jullie hulp inroepen.

Kaylee staat klaar voor haar omgeving, heeft een groot inlevingsvermogen en helpt mensen graag op weg om weer in hun kracht te komen. Kortom, haar hart zit op de juiste plek!

Na haar opleiding als schoonheidsspecialiste voelde ze al snel dat ze de energetische kant op wilde. Jarenlang heeft zij kennisopgedaan in de Ayurveda. Dit is de oudste geneeskunde die er bestaat, gericht op het creëren van welzijn en het voorkomen van ziekte.

Toen Kaylee ons vertelde over het zevendaagse programma "Goddess Retreat", dat in Ibiza in maart dit jaar gaat plaatsvinden, wisten wij meteen, dit moet zij gaan doen!  Ze kan zich hier nog sterker ontwikkelen in het beoefenen van alternatieve geneeskunde.

Kaylee gelooft in de liefde en in de kracht van verbinding. "Samen sta je sterk" is een uitspraak die bij Kaylee past. Wij willen jullie vragen om een financiële bijdrage te leveren om Kaylee haar wens in vervulling te laten gaan.

De 2500,- zijn alle kosten voor de programmering van de "Retreat". Alle kleine beetjes helpen. We willen jullie alvast heel erg bedanken! 11

Veel liefs, Julia & Wendy.

 

Coming together is a Beginning, keeping together is Progress, working together is Success!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 204,00
Doel: € 2.020,00
10%