Internationaliseringsproject Tanzania Kenia

Internationaliseringsproject Tanzania Kenia | Geld inzamelen
 
 
Op reis naar afrika, met fairaway voor stichting sengerema

Hoi! Ik ben Isa. Ik ga dit jaar met een groep van school, twee docenten en twee vrijwilligers van stichting Fairaway naar Tanzania/Kenia. Voor stichting Sengerema gaan wij geld in zamelen. Dit gaan wij doen door allemaal dingen te organiseren, zoals o.a ijsjes verkopen op het schoolfeest en een 24 uurs marathon voor de derde klassers. 75 % van dit opgehaalde geld gaat naar stichting Sengerema en 25 % word verdeeld onder ons.  Om mee te mogen is het de bedoeling dat iedereen voor zichzelf €1480,- bij elkaar verzameld. Hiervoor ben ik zelf aan het sparen. Ook ga ik meedoen aan de Vierdaagse van Nijmegen en hopelijk een colorrun. Dan wil ik mij laten sponsoren. 

Wij gaan geld inzamelen voor Sengerema.                                    Wat en wie is stichting Sengerema? Stichting Sengerema zet zich in Afrikaanse landen in voor jongeren om hun eigen bedrijfje op te starten. Hiervoor worden de jongeren opgeleid door de stichting en begeleiden ze de jongeren als ze hun bedrijfje hebben opgestart. Zo hebben ze hoop op een betere toekomst!

Wij gaan mee met Fairaway. Fairaway is een reisorganisatie, zij organiseren onze reis; twee vrijwilligers van de organisatie gaan met ons mee op reis.                                                                                                       

Ik ben bezig met geld inzamelen voor de stichting! En daar heb ik hulp bij nodig! Alle kleine beetjes helpen (Vragen? Stuur mij een dm naar @its_isa033 op IG, of mail mij naar isa.haan@gmail.com 

Dankjewel voor het lezen!                                                                  Groetjes Isa de HaanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 25,00
Doel: € 1.480,00
1%