IntermeZZo Nazorgcentrum

IntermeZZo Nazorgcentrum | Geld inzamelen
 
 
Help mensen met kanker en hun naasten de regie op het leven met kanker te hervinden.

Sinds 2002 wordt er elk jaar in het 2e weekend van januari een Goede Doelen zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in de WRZV hallen in Zwolle. Vanaf 2019 is de organisatie van dit toernooi in handen van HTC4.

 


Dit toernooi staat bekend om zijn sportieve en gemoedelijke sfeer voornamelijk gaat het bij dit toernooi om onze doelstelling, namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor een regionaal goed doel. Het toernooi vind dit keer plaats op zaterdag 11 januari 2020. Om een zo hoog mogelijk geldbedrag binnen te halen zijn wij op zoek naar partners die een (klein) geldbedrag willen doneren. Alle beetjes helpen om ook dit jaar weer een fantastisch bedrag bij elkaar te halen. Vorig jaar hebben we maar liefst € 2.000,- binnengehaald voor Hospice Zwolle, dankzij de steun van onze partners. Dit jaar gaan we natuurlijk voor een nog hoger bedrag!

 Helpt u ons mee om dit bereiken?

 

IntermeZZo

 

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen je de regie op het leven met kanker te hervinden. Dit doen we door het geven van informatie en voorlichtingsbijeenkomsten over de gevolgen van kanker. Ook zijn er verschillende workshops en cursussen ter ondersteuning. Daarnaast biedt IntermeZZo allerlei activiteiten ter ontspanning, individueel of samen met anderen. 

In de huiskamer en bij activiteiten kun je andere gasten ontmoeten. Je kunt gedurende en na jouw ziekteproces in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. Onze gastvrouwen zijn er voor jou. Ze kunnen je vertellen over de informatiebijeenkomsten en activiteiten.

Alvast bedankt voor uw donatie 

groet,

HTC4 (organisatie goede doelen toernooi 2020)

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 355,00
Doel: € 10.000,00
3%