Interactieve snoezel ruimte voor Bjorn

Interactieve snoezel ruimte voor Bjorn | Geld inzamelen
 
 
Interactieve snoezel ruimte voor Bjorn.

Lieve vrienden, familie en kenissen,

Zoals de meeste van jullie al weten zit mijn broer Bjorn in een rolstoel. Dit door zijn meervoudige handicap.

Tevens kampt Bjorn met veel medische problemen. Hij is vaak ziek door zijn zwakke inmuunsysteem. Hierdoor is hij vaak genoodzaakt in bed te blijven liggen. Het enige wat Bjorn dan heeft is zijn tv met daarop YouTube.

Nu heeft hij op zijn dagbesteding een interactieve snoezelruimte. Hier geniet Bjorn duidelijk van. Dit systeem is alleen heel kostbaar. Maar zou bjorn zijn leven enorm op laten leven. Zeker in de dagen dat hij genoodzaakt is in bed te blijven.

Nu wil ik dit systeem voor hem kopen en installeren in zijn eigen kamer. Maar zoals jullie reeds begrijpen is hier veel geld voor nodig. De fondsen welke hiervoor beschikbaar zijn hebben wij helaas al moeten aanschrijven voor de aankoop van een aangepaste bus.

Waar wij uiteraard dankbaar gebruik van maken. Door Bjorn zijn medische kosten blijft er geen geld over om dit systeem aan te schaffen. Hiervoor vraag ik jullie allemaal om hulp.

Als iedereen met een klein beetje zou meehelpen komt Bjorn en onze droom dichterbij.

Ik hoop dan ook dat iedereen een steentje bij wil dragen daar waar wij geen andere optie zien dit te realiseren.

Mvg

 

Iris van santen( zusje van Bjorn)

 

Ps. Rekening nummer is van zijn moeder. Omdat anders de verantwoording van Bjorn zijn uitkering niet meer klopt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

9 donaties
€ 132,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.