Interactieve hond en kat voor mensen met dementie

Interactieve hond en kat voor mensen met dementie | Geld inzamelen
 
 
Interactieve hond en kat voor mensen met dementie

Lieve mensen... graag zou ik een inzamelactie willen houden voor de Horst te Emmen. Het gaat om een interactieve hond en kat voor mensen met dementie. Mijn doel is om ze te doneren aan De Horst, afdeling dementie!

Mijn stiefvader heeft Alzheimer.. noodgedwongen is hij opgenomen in verzorgingshuis de Horst, regelmatig bezoeken we hem daar uiteraard, daar zitten veel mensen met dezelfde verschrikkelijke nare ziekte 🙁
Helaas zitten daar ook veel mensen die weinig bezoek krijgen, dat gaat je echt aan je hart.
2 weken geleden hadden we diva meegenomen ( de kleine hond van me moeder) wat waren ze blij om die te zien, die lach op hun gezicht is prachtig!! Eergisteren kwam ik dus een filmpje tegen over de interactieve hond ( een robothond ) die niet van echt te onderscheiden is, wat zou het fantastisch zijn als we een 3 honden en 2 katten kunnen doneren!! Ze hebben 5 huiskamers dus het zou geweldig zijn als er 1 hond of kat in elke huiskamer kan zijn!! Toen kwam ik dus op het idee om een doneeractie op te starten 😁😁 en vraag ik dus om een klein beetje hulp om het mogelijk te maken 3 honden en 2 katten te doneren aan verzorgingshuis de Horst/afdeling dementie. Want zorgen en aaien van deze hond en kat werkt therapeutisch zeer goed voor hun en wat is er mooier om een klein verschil te maken in deze toch al verschrikkelijke ziekte! Daarom mijn vraag.. zouden jullie misschien een kleine bijdrage kunnen missen? En verschil te maken in een groepje mensen en die lach op hun gezicht te toveren ❤Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

28 donaties
€ 406,00
Doel: € 750,00
54%