INSTAHEAVEN

INSTAHEAVEN | Geld inzamelen
 
 
Alle Instagram hotspots nu op 1 locatie! Lees verder voor deze innovatieve startup...

#INSTAHEAVEN is een jong en innovatieve startup dat geleid wordt door 6 studenten aan Fontys hogescholen in Tilburg. #Instaheaven is de start-up die Instagram gebruikers gaan helpen om hun profiel groot te maken. Naast alleen populariteit gaan wij ook de gebruikers helpen om van hun profiel een bedrijf te maken.

Tegenwoordig doen mensen veel voor ‘de perfecte instagram foto’ of voor hun instagram account. Ze gaan naar verschillende Instagram hotspots in Amsterdam, dit zijn bijvoorbeeld restaurantjes met een apart interieur/design. Denk aan Mama Kelly; hier komen dagelijks ontzettend veel influencers/instagrammers die meteen dus reclame maken voor het restaurant. Ze komen niet voor het eten maar voor de perfecte foto omdat zij zien dat grote influencers hier ook komen.

Ze betalen dus eigenlijk voor de foto want het drankje/gerecht interesseert hun niet. Ze lopen erg tegen het probleem aan dat ze een hele dag kwijt zijn en vervolgens maar 3 mooie foto’s hebben op 3 locaties omdat deze hotspots erg ver uit elkaar liggen. Onze oplossing is: dus om voor Instagram gebruikers (ook influencers) een gebouw in te richten in verschillende kamers met verschillende achtergronden/sfeer, voorbeeld foto’s zie hieronder. De kamers willen we om de zoveel tijd veranderen zodat mensen blijven komen. We gaan samenwerken met fotografen, meubelmakers, kledingmerken zodat dit ook meteen wordt gepromoot ( door de mensen die fotos in de kamers maken en plaatsen op Instagram). Je hoeft dan niet meer de hele stad door maar betaald bijvoorbeeld 20€ intree prijs en kunt in 10 kamers foto’s maken (kamer met neon kleuren, kamer helemaal in het roze etc.)

Verder gaan we ook nog tips geven om zo mensen online aan te trekken. Deze tips zullen gaan over het optimaliseren van je Instagram profiel. Veel meiden van jonge leeftijd willen dit en kijken op naar de grote influencers. Wanneer wij een aantal grote influencer laten komen (betalen) naar onze kamers gaan de micro-influencers dit zien en wanneer we micro influencers uitnodigen gaan deze gewone instagram meiden fotos zien van hun ‘idool’ waardoor ze ook naar ons gebouw willen komen.


De steun die u kan bijdragen zal enorm helpen om van onze startup een echt bedrijf te maken en dit concept waar te maken! Wij zullen u hier dan ook enorm dankbaar voor zijn. Het geld zal geïnvesteerd worden voor ontwikkelingen binnen onze start-up, zodat wij ons kunnen gaan vestigen in Nederland.

Alvast bedankt namens team #InstaHeaven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 130,00
Doel: € 1.999,00
6%

Deze actie is gesloten.