Inloophuis De Wissel

Inloophuis De Wissel | Geld inzamelen
 
 
Ondersteun INLOOPHUIS DE WISSEL

Inloophuis ‘De Wissel’ is een ontmoetingsplek waar jong en oud ongeacht afkomst, geaardheid of geloofsovertuiging welkom is. In het inloophuis is een huiselijke en ontspannen sfeer, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Het leggen van contacten en bouwen aan vriendschappen is een van de doelen, daarnaast willen we laagdrempelig zijn waar men binnen kan lopen met (hulp)vragen.

Het inloophuis organiseert, in eerste instantie, 2 dagdelen activiteiten. Dit zijn de dinsdagochtend en de vrijdagochtend, dit gaan wij in de loop van het jaar uitbreiden naar elke dag. Al de activiteiten worden door vrijwilligers gegeven en begeleid.

We starten in Januari 2019 met opde dinsdagochtend De MAMMA-CONNECT en op de vrijdagochtend De WEES WELKOM.

MAMMA-CONNECT:
Is voor (jonge)(aanstaande) moeders die met elkaar kunnen connecten en hiermee hun netwerk uitbreiden, vriendschappen aangaan en leren van elkaar.
Tijdens deze ochtenden zullen we workshops organiseren, met elkaar onderwerpen (m.b.t. kind en opvoeding) Kinder EHBO, opvoeding, Hygiëne & voeding, budgetbeheer, sollicitatietraining, alcohol & drugs, seksualiteit.

WEES WELKOM:
Iedereen is welkom om gezellig een bakje koffie of thee te komen drinken met een lekkere zelf gebakken versnapering (tegen een kleine vergoeding). Op de vrije inloopdag kunnen mensen gezellig een krantje of tijdschrift lezen tijden hun kopje koffie. Het is voor ons van belang dat op deze manier mensen uit hun isolement gehaald kunnen worden en nieuwe contacten kunnen aangaan, zodat er de mogelijkheid ontstaat om eenzaamheid te bestrijden en de schaamte hiervoor te doorbreken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.