Inge naar India

Inge naar India | Geld inzamelen
 
 
Inge wordt in India behandeld tegen kanker.

Een jaar geleden werd bij Inge uitgezaaide dikke darmkanker vastgesteld met zegelringcelcarcinoom. Een soort kanker die bijna niet voorkomt en erg moeilijk te genezen is. Inge gaat binnenkort naar India voor een alternatieve behandeling omdat er in Nederland weinig meer voor haar te doen is. Dit is een dure therapie die niet wordt vergoed door de verzekering. Haar collega’s besloten deze actie op te zetten om geld in te zamelen zodat Inge langer in India kan blijven en ze langer kan worden behandeld. Hiermee wordt de kans op genezing groter.

Dure behandeling

De behandeling van Inge kost € 100,- per dag. Inge en haar familie hebben zelf al een bedrag gespaard die ervoor zorgt dat Inge enkele maanden naar India kan. In dit geval geldt alleen: hoe langer hoe beter. Gezamenlijk hopen we Inge enkele maanden langer in India te houden. Hier is ongeveer € 10.000 tot € 20.000 voor nodig.

Risico's

Wanneer er onverwachts iets gebeurt, zoals wanneer Inge eerder naar huis kan of wanneer de uitzaaiingen zich sneller uitbreiden dan verwacht, wordt het gedoneerde geld naar een goed doel naar Inge's keuze overgemaakt.

Reisblog

Wil je op de hoogte blijven? Dat kan via de website: http://inge-naar-india.reislogger.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
309 donaties
€ 10.190,00

Deze actie is gesloten.