In rij Canta voor Thomas Pretorius | Geld inzamelen
 
 

In rij Canta voor Thomas Pretorius


"Omdat je niet altijd afhankelijk wil zijn, en wil genieten van elke dag"

Lieve Lezer, Lieve Donateur,

De moeite nemen om deze doneeractie aan te klikken zegt genoeg over jou, en je gedachte om iets te willen doen voor je medemens, dank je wel hiervoor.

Ik neem je in een korte versie mee in het leven van Thomas, en waarom we deze actie zijn gestart. Thomas mist vrijheid, die juist voor jou en mij bijna normaal is, de vrijheid in deze tijd is al enorm lastig door Corona en daardoor heeft de medemens die altijd elke dag al afhankelijk is van andere een nog grotere beperking.

Hoe hard staan we te juichen zodra we even met meer bezoek bij elkaar kunnen komen, is dit voor Thomas geen optie, want bewegingsvrijheid is beperkt d.m.v. zijn afhankelijkheid van zijn rolstoel. Altijd afhankelijk zijn van een ander die je overal heen moet brengen, als je gezondheid het toelaat wil je dit zelf kunnen doen, een ander helpen die jou ook altijd helpt zonder het te vragen, gewoon in je auto stappen of op de fiets en even naar de andere kant van het dorp. Voor Thomas is dit ook niet het geval, zijn familie of kennissen of vrienden moet hij benaderen als hij even langs wil komen, je wil zo graag zelf, bijvoorbeeld naar de dokter of naar het ziekenhuis voor je controle voor je laatste hersen infarct.

Door de Corona spelen we als vrienden vaak het spelletje Uno op houseparty, om de avond te delen en lol te hebben met elkaar. Enige tijd geleden werd dit spelletje Thomas online bijna fataal. Gelukkig waren we bij hem en hadden we hem in beeld, we zagen dat Thomas onwel werd en voorover viel op zijn bureau. Op afstand konden we gelukkig hulpverlening inschakelen, hoeveel onmacht kun je hebben je vriend op scherm voorover ziet liggen en alleen maar kan roepen dat er hulp onderweg is, in de hoop dat het niet te laat is.

Een controle weer van je pacemaker die 'even'uitgezet werd en met moeite gelukkig toch weer aanging, na het onderzoek, je zo ontzettend moe was en naar huis wilde, een taxi duurde uren.

Het zit je niet mee, je wil zo graag, geen enkele instantie werkt mee en potjes zijn door Corona overal op, daar zit je dan, wie niet weg is, wordt in dit geval ook niet gezien!

Wat als we een inrij autootje voor je kunnen regelen, wat zal je dan mobiel worden en onafhankelijk, gewoon even op de koffie of naar die controle in het ziekenhuis voor je hele APK check omdat we je zo graag elke dag zien genieten, nu een keer andere helpen zonder dat ze het vragen. Laten we ons sterk maken, en help je mee, ik weet zeker dat het "wie goed doet, goed ontmoet" door jou donatie jij een ander 'geniet van elke dag" moment schenkt, want met 17 miljoen mensen, daar ben jij er eentje van.

"ik hou van mij, want ik kan op mij vertrouwen, ik hou van mij, op mij kan ik tenminste bouwen, ik hou van mij, gewoon zoals ik ben 'Thomas'

Jacqueline Doens
02-05-2021

Goedendag Allemaal,

Afgelopen week hebben de Bearded Bad Boys een Baardproducten veiling gehouden. Voor onze Charity Actie van Thomas Pretorius zijn inrij Canta.

Opbrengst van deze veiling werd €685,00 en wordt bij de opbrengst van deze Actie meegenomen.

Elke euro is er eentje en zo gaan we op ons doel af.

“De inrij Canta voor Thomas”

Heel trots, blijf delen, lezen en Doneren ❤️


Jacqueline Doens
18-04-2021

Afgelopen wwek een T-Shirt veiling gehad. Voor onze Charity Actie van Thomas Pretorius zijn inrij Canta.

Op brengst van deze veiling werd €575,00 en wordt bij de opbrengst van deze Actie meegenomen.

Tussenstand staat nu op ruim € 1800,00.

Elke euro is er eentje en zo gaan we op ons doel af.

“De inrij Canta voor Thomas”

Heel trots, blijf delen, lezen en Doneren ❤️


Jacqueline Doens
11-04-2021

Wat een geweldig bedrag is er opgehaald..

Een ex BBB Member wilde zijn BBB Limited Edition Club Ring veilen voor onze Charity Actie van Thomas Pretorius zijn inrij Canta. 

Opbrengst van deze veiling werd €275 euro en wordt bij de opbrengst van deze actie mee genomen..

Tussenstand staat nu op ruim €1600,-

Elke euro is er eentje en zo gaan we op ons doel af...

De inrij Canta voor Thomas...

Heel heel trots... blijf delen, lezen en doneren❤️

👑Thomas-Team 👑


Jacqueline Doens
28-03-2021

Lieve Donateurs,

President Rickert van de Laar van de Bearded Bad Boys heeft afgelopen donderdag 25 maart 2021. Onze actie voor Thomas Pretorius onder de aandacht gebracht bij Omroep Brabant. Onze dank hiervoor. Onderaan de link naar het intervieuw. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3964251076971673&id=100001604608522


 

Laat een reactie achter

130 donaties
€ 3.143,00
Doel: € 10.000,00
31%

Deze actie is gesloten.