In actie voor Emy land

In actie voor Emy land | Geld inzamelen
 
 
Steun de kinderen van Emy land in Kenia

Wij zijn Rianne van der Broek en Evie Overduin. Wij hopen in de zomervakantie 2019 naar Kenia te gaan en daar vrijwilligerswerk te gaan doen. We gaan dan een maand naar Emy-land. Emy land is een christelijke organisatie, opgezet door Emely Geuze. Bij deze organisatie krijgen kinderen een kans om naar school te gaan. Ook word er gezorgd voor een maaltijd.

Eerst iets over Emy- land

De Emy-Land School is begonnen als een klein vrijwilligersproject in het dorpje Kosovo. Er waren veel kinderen die door de slechte omstandigheden waarin zij leefden niet naar school gingen. Velen van hen waren wees of hadden ouders die het schoolgeld niet konden betalen.
Toen Emely Geuze dit zag, besloot zij haar talenten aan te spreken.
Inmiddels is  een stuk land gekocht en zijn er fatsoenlijke klaslokalen gebouwd, waarin de kinderen voldoende ruimte en frisse lucht hebben. Ook wordt er voorzien in schoolmaterialen en lunch. Op deze manier zijn de omstandigheden voor de leerlingen ideaal en kunnen ze zich volledig richten op het leerproces. Inmiddels zitten er ruim 220 kinderen op Emy-Land en hopen we de komende tijd nog meer leerlingen te kunnen verwelkomen.

Wij willen graag zoveel mogelijk geld inzamelen voor Emy- land. Met dit geld kunnen kinderen onderwijs krijgen, en word er gezorgd voor een gevulde maag, maar ook voor andere zaken die nodig zijn voor deze kinderen.

Graag zouden we u willen vragen om ons te helpen aan ons streefbedrag van minimaal 1600 euro te komen. U zou ons maar ook de kinderen van Emy land hier heel erg blij mee maken.

Wilt u meer weten over Emy- land kijk dan op:

https://www.emyland.nl/

Bij voorbaat dank.

Rianne & Evie

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

35 donaties
€ 1.515,00
Doel: € 1.600,00
94%

Deze actie is gesloten.