IK ZIE HET VERBAND NIET

IK ZIE HET VERBAND NIET | Geld inzamelen
 
 
Met elkaar, voor elkaar menstruatie armoede tegengaan

          ✨ IK ZIE HET VERBAND NIET ✨

 
✨Er zijn in Nederland mensen die elke maand in de weer moeten met wc-papier, kranten of vodden omdat ze zich geen tampons of maandverband kunnen veroorloven. Sterker nog: 1 op de 10 vrouwen heeft geen geld voor deze producten. Dit heeft De Bovengrondse onderzocht en de resultaten waren, voor mij in ieder geval, behoorlijk schokkend.

 
✨Omdat ik vind dat iedereen die menstrueert dit op een waardige manier moet kunnen doen heb ik besloten deze crowdfunding op te zetten. Ik ben gestart met het inzamelen van fysieke producten bij mij thuis en het is inmiddels zo groot geworden dat deze crowdfunding een logische en nodige stap is. Waanzinnig!

 
✨Maar waar komen de producten dan terecht? Ik ben inmiddels verbonden aan de Voedselbank. Zij geven aan dat ze staan te springen om deze producten. Omdat cups, maandverband en tampons niet over de datum gaan en de Voedselbank afhankelijk is van gunsten is het sommetje heel simpel te maken: het is er simpelweg niet. Daar kunnen en moeten we verandering in brengen!


✨Ik wil met klem benadrukken dat werkelijk alle beetjes helpen. “Met elkaar, voor elkaar” is een van mijn lievelingszinnen. Hoe fijn is het om mee te werken aan een verschil, een stap in de goede richting? En ik beloof je: samen kunnen we heel veel meisjes en vrouwen een zorg afnemen door deze producten beschikbaar te stellen.

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

328 donaties
€ 3.547,00
Doel: € 3.000,00
118%