ik wil zo graag pijnvrij zijn

ik wil zo graag pijnvrij zijn | Geld inzamelen
 
 
ik wil zoooo graag zonder pijn zijn


Ik heb een operatie nodig aan mijn rug om met minder pijn in mijn lichaam en dan vooral in mijn armen te kunnen leven. Maar nu komt het, ik woon niet meer in Nederlandi k ben verhuisd naar Egypte waar de warmte mij goed doet, een keus die ik zelf heb gemaakt en waar ik nog steeds blij mee ben.
IK BEN HET TYPE NIET KLAGEN MAAR DRAGEN ER ZIJN ALTIJD MENSEN DIE HET ERGER HEBBEN.
Ik ben in 1982 na een val, als jong meisje geopereerd aan mijn rug , toen was de wetenschap nog niet zo groot en daar pluk ik nu de vruchten van, mijn rug is ingestort en het ergste is dan nog de zenuwpijnen in mijn armen die ik niet meer kan onderdrukken. De enige oplossing is dus opereren en dan is en blijft het een derde wereld land, zelf opzoek naar een goede arts en een goed ziekenhuis, offertes opvragen (alsof je een auto koopt) maar zo gaat dat hier.
Mijn operatie zal cash betaald moeten worden en komt ongeveer op 5000,- en dan heb ik het over het complete plaatje. Het lijkt weinig maar 5000,- is hier meer dan een jaarloon.
Ik heb altijd mijn eigen broek opgehouden en wil dat graag blijven doen, maar dit zag ik niet aankomen en ik had dit bedrag ook niet begroot toen ik ging emigreren. wil zo graag van mijn pijn af en weer een beetje normaal kunnen funktioneren dat ik nu mijn trots maar eens opzij moet zetten en het via deze weg ga proberen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.