Ik wil mijn vrienden in Afrika blijven helpen

Ik wil mijn vrienden in Afrika blijven helpen | Geld inzamelen
 
 
ondersteuning van mensen in nood in Kenia

Sinds 2010 kom ik in Kenia, ik heb daar kennissen via een Keniase vriendin in Nederland. De keren dat ik daar was, ik ben er vier keer geweest, heb ik steeds contact gehad met familie van m'n vriendin en op al die reizen heb ik ook andere mensen leren kennen.

In 2010 had ik nog veel spaargeld dat ik in de afgelopen jaren gebruikt heb om mensen die in nood zaten te helpen. Ik ben blij dat ik heb kunnen doen wat ik heb gedaan. Het heeft me veel meer voldoening gegeven dan wanneer ik het uitgegeven zou hebben aan safari's of andere bezienswaardigheden. Het toeristische Kenia ken ik niet, het echte Kenia van de gewone mensen wel.

Helaas is het spaargeld op en leef ik nu van een WIA-uitkering op bijstandsniveau. Helpen kan ik dus alleen nog maar met enkele tientjes, meer lukt niet. Maar er is wel meer nodig. Er gebeuren dingen: mensen worden ziek, moeten naar het ziekenhuis, hebben medicijnen nodig, kinderen hebben schooluniformen en andere schoolspullen nodig e.d. Voor mensen die maar nauwelijks genoeg geld hebben om iedere dag te eten zijn kosten voor gezondheidszorg bijna ondoenbaar. Het gaat me enorm aan het hart dat ik niet meer kan doen wat ik deed en daarom doe ik een beroep op anderen die dit kunnen invoelen.

Wilt u ons helpen, stort dan wat u kunt missen. Elk bedrag is goed al is het vijf euro, we zijn met alles blij. En elke cent komt goed terecht.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00

Deze actie is gesloten.