Ik wil haar een toekomst bieden. Help je mee?

Ik wil haar een toekomst bieden. Help je mee? | Geld inzamelen
 
 
Online hulpprogramma voor jongeren die een tehuis MOETEN verlaten

Meer dan 50.000 kinderen in Nederland kunnen wegens omstandigheden niet thuis wonen. Dit zijn kinderen die mishandeld, verwaarloosd of verlaten zijn. Deze kinderen worden opgevangen t/m 17 jaar. Op de dag dat ze 18 jaar worden, moeten ze zichzelf zien te redden. Deze kinderen hebben het natuurlijk extra moeilijk omdat ze op niemand terug kunnen vallen.

Ik wil een online hulpprogramma ontwikkelen voor jongeren die het tehuis / opvangcentra moeten verlaten. Dit wordt een programma en leidraad voor de begeleidende coach en de jongere die 'ineens' op de dag dat ze 18 jaar worden het tehuis moeten verlaten. Ze leren o.a. hoe ze hun financien, scholing, woning en dergelijke goed kunnen regelen zodat ze goed voorbereid zijn op hun toekomst zonder begeleiding. Het programma gaat gebruikt worden door diverse stichtingen voor kinderen in Nederland. (o.a. Stichting van het Kind). Deze stichtingen zijn afhankelijk van donaties.

100% van de donaties gaat naar de Stichting van het kind en dit project.

Ik zou het super fijn vinden als je mee wilt helpen, dus alvast hartelijk bedankt namens deze kinderen! 😀👍🏻Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 1.220,00
Doel: € 2.500,00
48%

Deze actie is gesloten.