Ik wil graag mijn zusje helpen

Ik wil graag mijn zusje helpen | Geld inzamelen
 
 

Ik ben een actie gestart om mijn zusje te helpen.

Zij is 37 jaar en lijdt al 8 jaar aan borstkanker.

Al vanaf het begin was duidelijk dat ze niet meer beter zou worden.

Zij woont met haar man en kinderen (10 en 8 jaar) in Berkel en Rodenrijs.

Doordat de kanker is uitgezaaid naar onder andere haar botten in haar rug, heup en benen heeft zij 2 gebroken ruggewervels en een breuk in haar heupkom.

 

Het huis is nu niet geschikt voor haar (drive-in woning)

De Ergotherapeut heeft geadviseerd om beneden een slaap- en badkamer te realiseren, hiervoor zijn aanvragen ingediend bij de gemeente, maar die doen alleen het hoog nodige, zo is er een traplift naar de eerste verdieping geplaatst, waar haar woonkamer en keuken zich bevinden, maar naar haar slaapkamer en badkamer moet zij een trap op lopen, wat zij niet meer kan.

De gemeente gaat een badkamer maken op de beneden verdieping, maar hier zit nog enkel glas in, en dat is voor haar toestand niet bevorderlijk, ook de huidige energiekosten worden dan onbetaalbaar, dus hier moet dubbel glas en isolatie in.

Ook vindt de gemeente het niet nodig om een toilet in de badkamer te plaatsen, dit moet zij ook zelf gaan financieren.

Ik wil haar natuurlijk graag helpen, maar heb niet de financiële middelen om haar te helpen.

Ook een goed hoog/laag bed met een goed matras is noodzaak en het zou helemaal fantastisch zijn om de slaapkamer ook nog wat gezelliger aan te kunnen kleden.

Het is voor mij en mijn familie schrijnend om te zien dat mijn zusje, die nog altijd vol levenslust zit, zo aan het lijden is.

Wij staan aan de zijlijn, en dat geeft een machteloos gevoel.

Om haar leven wat draaglijker te maken kunnen wij met het geld wat we ophalen haar leven zo comfortabel mogelijk maken, want nu is zij veel in het ziekenhuis of revalidatiecentrum, en dus weg van haar gezin.

En wat zou het fijn zijn, als zij gewoon thuis kan zijn met de mensen die van haar houden.

 

 

Karin
01-12-2022

Lieve allemaal,

We zijn overweldigd door alle lieve reacties en donaties! Wat zijn wij ontzettend dankbaar voor alle lieve mensen die ons steunen, alleen maar liefde.

Dankzij jullie kan de badkamer gerealiseerd worden! De aannemer start met de werkzaamheden in januari en dan zullen we wat foto's plaatsen ;)

De slaapkamer moet ook nog gedaan, maar daar moeten we nog een beetje voor doorsparen. We zijn in ieder geval op de goede weg! Dankzij jullie, nogmaals miljoenen bedankjes! God zegen jullie!

 

Lieve groetjes,

Inge en family


150 donaties
€ 8.900,00
Doel: € 10.000,00
89%

Deze actie is gesloten.