Ik ren de Marathon voor Floating Doctors

Ik ren de Marathon voor Floating Doctors | Geld inzamelen
 
 
Help mij om geld in te zamelen voor Floating Doctors in Panama

Ik ren de hele Marathon van Rotterdam voor Floating Doctors

Bijna 3 jaar geleden zat ik op de bank naar mijn favoriete programma te kijken; Floortje naar het einde van de wereld. Het ging over Floating Doctors in Panama en meteen werd ik enthousiast. De combinatie van reizen en geneeskunde heeft me al lang geboeid. Beperkte beschikbaarheid van geneesmiddelen, hoognodige zorg en andere culturen. Mensen die een dag lang lopen om te worden geholpen met een wond. Maar niet een wond zoals hier, eentje die weer mooi heelt, maar een wond die is geïnfecteerd door slechte hygiène en waar iemand daadwerkelijk aan kan overlijden.

Tropengeneeskunde trekt steeds meer mijn interesse. Om erachter te komen of het ook écht wat voor mij is om later bij instanties zoals Artsen zonder Grenzen te gaan werken ga ik na mijn Bachelor Geneeskunde, die ik dit jaar (hopelijk) afrond, naar Panama om vrijwilligerswerk te doen voor Floating Doctors. Dit is een non-profitorganisatie in Panama die per boot zorg verlenen aan mensen in afgelegen gebieden. Om hier vrijwilligerswerk te mogen doen vraagt de instantie een sponsor bedrag. Deze inkomsten zijn namelijk een groot aandeel van het geld wat Floating Doctors gebruikt om goede zorg te verlenen aan mensen die ver verwijderd zijn van gezondheidszorg.

Ik wil daarom graag geld inzamelen om mijn droom waar te maken en Floating Doctors een steuntje in de rug te geven. Voor dit geld wil ik natuurlijk wel iets doen en hoe kan ik dat beter doen dan met mijn andere passie, hardlopen. Daarom ren ik op 7 april de Marathon van Rotterdam!

Helpen jullie mij om deze droom waar te maken? Sponsor me dan via Doneeractie.

Alle beetjes helpen! Alvast heel erg bedankt.

 

Neem vooral een kijkje op deze sites voor meer informatie:

https://www.npostart.nl/floortje-naar-het-einde-van-de-wereld/25-11-2015/VARA_101376706

https://floatingdoctors.com/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 55,00

Deze actie is gesloten.