Ik mag naar Luxemburg Internationaal

Ik mag naar Luxemburg Internationaal | Geld inzamelen
 
 
Zoë wilt graag naar Luxemburg..Help jij ook?

Hoi allemaal


Ik ben Zoë 10 jaar oud. Ik ben als 6 jarig meisje begonnen in de selectie van de jongtalenten turnen in Barendrecht. Ik ben nu 4 jaar verder en heb me erg goed ontwikkelt op het gebied van turnen. Turnen is mijn passie en mijn leven. Ik heb al vele prijzen gewonnen de afgelopen seizoenen.Ik turn op het hoogste niveau van Nederland en dat is de N1.Dit seizoen ben ik pupil2 N1 en doe ik mee doen aan de landelijke wedstrijden met als droom Nederlands Kampioen te worden.Mijn droom is om een topturnster te worden en belangrijke wedstrijden te mogen turnen( EK,WK, OS)Simone Biles is mijn van mijn grote voorbeelden.Verder ook Sanne Wevers,ons eigen Olympische Balkkampioen. Om mijn droom waar te maken zal ik heel veel uren in de turnhal moeten doorbrengen en heel hard moeten werken ervoor. Ik train nu 6 dagen (gemidd 20 uur in de week). 

Ik ben geselecteerd om in het weekend van 13-15 December een internationaal wedstrijd te turnen in Luxemburg.Om deel te kunnen nemen zijn er kosten aan verbonden. 

Ik heb daarom  een donatie actie te gestart..mijn streefdoel is €300 ..help jij een handje mee? 

Ik heb mijn eigen instagramaccount (zoetriezenberg) en mijn prive fb account ( zoe_jaylee) Op mijn paginas kan je mijn ontwikkelingen volgen

Een donatie van u zou heel erg een handje meehelpen om mijn wens in vervulling te laten gaan..

Alvast heel erg bedankt


Groetjes

ZoëEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 120,00
Doel: € 300,00
40%

Deze actie is gesloten.