Ik kart en ik steun het goede doel.

Ik kart en ik steun het goede doel. | Geld inzamelen
 
 
Ik ga karten en zoveel mogelijk geld ophalen voor Spieren voor Spieren.

Ik ben Jordi van der Weide en ik ben 14 jaar.                   

Ik kart sinds mijn 12/13e jaar en vind dit een fantastische sport. Ik ben begonnen met het idee om een actie te starten.

Mijn actie is dat ik kart en daarmee Spieren voor Spieren steun. Mijn doel is om zoveel mogelijk geld op te kunnen halen en mijn streefbedrag is minimaal €5000. Komend seizoen ga ik hier geld voor inzamelen en een mooi bedrag voor hun neer te zetten.

Het verhaal van Spieren voor Spieren:

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht.

De doelen van Spieren voor Spieren:

  • Wetenschappelijk onderzoek financieren naar het ontstaan en de genezing van spierziekten bij kinderen
  • Expertisecentra financieren waar kennis over de diagnose, behandeling en zorg van spierziekten bij kinderen wordt gebundeld
  • De ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen financieren om de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren
  • Individuele bijdragen voor (sport)hulpmiddelen mogelijk maken
  • De bekendheid van Spieren voor Spieren vergroten door bewustwording en voorlichting. Hiermee wordt ook de fondsenwervende capaciteit van de Stichting vergroot.
  • Activiteiten organiseren die momenten van geluk brengen aan kinderen met een spierziekte.

Het geld kan via mijn rekeningnummer worden overgemaakt: NL20 INGB 0658 7788 46 (met referentie: 'spieren voor spieren'.)

of druk op de knop "doneren" 

Mijn websiteEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 775,00
Doel: € 5.000,00
15%

Deze actie is gesloten.