IK HOOP DAT ZE HEEL LANG BIJ ONS ZAL BLIJVEN

IK HOOP DAT ZE HEEL LANG BIJ ONS ZAL BLIJVEN | Geld inzamelen
 
 
Blijf bij ons lisa

Al in de buik van moeder Santa ging het niet goed met Lisa. Ze groeide niet goed en haar hartslag viel weg. Met 36 weken is ze geboren in het ziekenhuis in rotterdam. De eerste dag ging het goed, maar daarna kreeg Lisa opnieuw veel dipjes in de hartslag. Ze was te moe om te drinken. In het UMC Groningen bleek na onderzoek dat haar organen niet goed werkten. Toen ze drie maanden oud was, bleek na onderzoek dat haar hartspier ernstig was verdikt.

Later kwam het zware nieuws dat ze een energiestofwisselingsziekte heeft.Ruim een jaar is ze nu en dat ze zo ver zou komen had moeder Santa niet verwacht. Toch is ze absoluut niet zonder zorgen. Elke drie maanden krijgt Lisa een hartecho.Het is telkens spannend of het hart stabiel is gebleven of is verslechterd. Als Lisa veel spuugt, moe is of zweterig gelijk ben ik alert. Ze heeft een minimale groei en drinkt niet zelf. Daarom heeft ze  vier maanden een neus-sonde gehad en heeft nu een PEG-sonde. Op goede momenten speelt Lisa graag. Lisa ik hoop dat we nog veel tijd hebben samen. Ik geniet ervan als ze lacht en vrolijk is, en als we samen wakker worden. Elke dag is een cadeautje Wederom vragen wij jullie een kleine bijdrage te storten...

We zitten financieel tot aan de grond en we willen ons kindje zolang als mogelijk is helpen voor een goed gezonde leven..We zijn hierom ook vertrouwelijke huisje kwijt geraakt.

Wat voor haar heel fijn was en vertrouwlijk.Geen geld meer voor verdere onderzoeken van ons lisa en een gezonde levenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 100,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.