Ik heb uw hulp nodig

Ik heb uw hulp nodig | Geld inzamelen
 
 
Ik wil zo graag de wens van een goede vriendin vervullen. Wilt u mij helpen?

Een goede vriendin van mij is/was fotograaf/docent. Haar specialisaties waren architectuur en natuurfotografie. Zij gaf zij les, organiseerde workshops die betrekking hebben op haar vakgebieden, en zij begeleidde fotografie studenten bij hun eindproject/eindexamen.

Door een ernstige ziekte en de gevolgen daarvan kon ze haar beroep als fotograaf/docent niet meer uitoefenen. Door hoge kosten die ze heeft moeten maken voor haar gezondheid was ze genoodzaakt haar camera en toebehoren te verkopen. Maar hierbij bleef het niet. Alle bezittingen mbt materiële zaken zijn gaandeweg verkocht om de ziektekosten te kunnen betalen.

Momenteel is zij bezig langzaam haar leven weer op te pakken. Dit kan ze niet alleen, hier heeft ze (uw) hulp bij nodig.

Ze heeft geleerd om te gaan met de gevolgen van haar ziekte die haar tot op de dag van vandaag fysiek beperken.

Een van haar wensen is dat ze haar vak als fotograaf/docent weer kan uitoefenen. Ik gun dit haar van harte en het zou fantastisch zijn wanneer ze weer een doel heeft en haar passie en beroep kan uitoefenen binnen haar fysieke grenzen.

Het belangrijkste is dat er weer een camera kan worden aangeschaft waarmee zij foto's kan maken zoals ze dit voorheen ook kon doen.

Om haar totale wens vorm te geven zijn er ook andere spullen nodig. Denk hierbij aan software en een manier om zich met camera en al te kunnen verplaatsen en zodoende natuurfoto's te kunnen maken.

Wilt u alstublieft helpen door middel van een (kleine) bijdrage zodat ik de wens van desbetreffende vriendin in vervulling kan laten gaan zodat zij haar passie weer kan uitoefenen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 15,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.