Ik heb opvang nodig! | Geld inzamelen
 
 

Ik heb opvang nodig!

ik ga 4 maanden in opname én Senna heeft opvang nodig!

Na vele jaren therapie en heel hard werken ben ik eindelijk stabiel genoeg om de volgende stap te nemen; 

Ik ben aangenomen voor een opname van 4 maanden bij de Eikenboom en heb net te horen gekregen dat ik in Januari al mag gaat starten! De Eikenboom werkt met patienten die psychosomatische problematiek hebben.
In het Nederlands; Ik zit in een rolstoel zonder dat hier een medische verklaring voor gevonden is. 

Wel is duidelijk dat krampen, spierspanning, spasmen, pijn, etc.. worden veroorzaakt door een hoop mentale spanning die zich is gaan manifesteren in mijn lichaam. 

Door de traumatische ervaringen in het verleden heb ik C-PTSS én om hiermee de dag door te komen is Senna mijn alles! Senna is hulphond, maar wel een pittige dame die goed begeleid moet worden om haar gedrag onder controle te houden. 

Nu ik zelf in opname ga is het dus van groot belang dat de begeleiding & training door wordt gezet zodat ik eenmaal thuis weer verder kan gaan én samen met Senna mijn leven op kan gaan pakken. 
De reden dat mijn naaste omgeving geen opvang kan bieden is vanwege de begeleiding die nodig is; Wanneer Senna niet goed getraind wordt is er een grote kans dat ze haar status als hulphond kwijt raakt én dit wil ik natuurlijk voorkomen!

Helaas is een opvang niet zonder kosten dus daar kan ik jullie hulp hard bij gebruiken! Iedere euro telt en iedere euro wordt gewaardeerd!

"Waarom deze kosten?"
Senna kan dan in een goede en veilige omgeving zitten waar ze getraind wordt om minder onzeker te zijn. Ze krijgt aanvullend aan pension een intensieve training in een roedel én gaat leren dat haar alertheid/spanning niet altijd nodig is. Dit maakt dat Senna niet alléén een goed dak boven haar hoofd heeft straks, maar misschien nog wel belangrijker; Haar functie als hulphond wordt verbeterd. Ze kan mijn eigen spanning dan veel beter dragen waardoor ze zich ook meer kan focussen op haar werk. 

Ik heb vertrouwen dat dit niet alléén goed is voor Senna, maar mij ook verder kan helpen wanneer ik weer thuis ben van opname. 

Niks moet, alles mag.
Bedankt voor het lezen én de support! <3 

Leanne van den Eijnde
02-01-2021

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle financiele steun voor de opvang van Senna. Ik ben er nog niet, maar heb nu wel het vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen!
Mocht je me willen volgen in mijn avontuur dan kan je meelezen op mijn blog;
https://www.leavde.nl/nog-2-dagen/


Leanne van den Eijnde
25-12-2020

Jeetje... nog steeds ben ik er stil van; de teller staat ondertussen al op 1647! 

Helaas ben ik er nog niet volledig, maar door jullie hulp heb ik nu wel het volle vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen! 

Jullie geven mij een stukje Christmas spirit én maken de feestdagen extra bijzonder.

THANKS!! <3 


Leanne van den Eijnde
14-12-2020

wauw wat is het hartverwarmend om te merken hoe veel support ik krijg! 

Dankjulliewel allemaal <3 

Doordat er ook direct op mijn rekening is gestort en ik zelf uitgerekend heb hoe veel ik opzij kan gaan leggen kan het totaalbedrag nu van 2500 naar 2000, wat betekend dat ik met de nu aanwezige donaties al ruim over de helft zit! Jeetje.. ik kan de woorden even niet vinden om te beschrijven hoe jullie steun me raakt. 

De spanning voor opname wordt er niet minder op, maar de rust die ik ervaar in Senna een goede opvang kunnen bieden wordt met de dag groter. jullie zijn mijn helden! THANKS! 


Leanne van den Eijnde
11-12-2020

definitieve opnamedatum = 10 januari. 

Senna kan opgevangen worden door Packleader in noord-braband. 
Ze bieden haar pension en roedelopname voor een totaalprijs van 2500 euro. 


Leanne van den Eijnde
10-12-2020

prognose opnamedatum = bekend! Het moet nog definitief worden, maar hoogst waarschijnlijk ga ik 3 januari in opname. 


 

Laat een reactie achter

32 donaties
€ 1.867,00
Doel: € 2.500,00
74%