Ik ga meehelpen op Lesbos!

Ik ga meehelpen op Lesbos! | Geld inzamelen
 
 
Aan de zijlijn staan levert niets op, daarom wil ik helpen!

Van zaterdag 18 augustus tot maandag 28 augustus ben ik op Lesbos, om daar een week lang te helpen in meerdere vluchtelingenkampen. Dit is totaal geen politiek statement of een illusie om de wereld te veranderen, maar één ding is zeker: niets doen levert helemaal niets op. Daarom ga ik proberen om op m'n manier een glimlach te toveren op de gezichten van de mensen die ik tegenkom.

Over Because We Carry

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen, die op de vlucht zijn, te helpen.

Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. We houden van daadkrachtige naastenliefde en ons motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen.

Om onze hulp zo relevant en efficiënt mogelijk te laten zijn, bepalen we ter plekke waar het meeste behoefte aan is. Voor ons handen-uit-de-mouwen-werk hebben we goedkeuring van de UNCHR en we werken dagelijks intensief samen met andere hulporganisaties, zoals o.a. Movement On The Ground en The Giving Food Truck.

De teams van vrijwilligers zorgen voor hun eigen sponsoring; elke gedoneerde euro komt zo rechtstreeks bij zijn doel terecht.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
68 donaties
€ 3.320,00

Deze actie is gesloten.