Ik ga helpen in Lesbos en ik heb jouw hulp nodig!

Ik ga helpen in Lesbos en ik heb jouw hulp nodig! | Geld inzamelen
 
 
Geld inzameling voor kamp Kara Tepe in Lesbos, waar ik vrijwilligerswerk ga doen!

Lieve vrienden, familie, kennissen,
Ik heb jullie hulp nodig!

Vrijdag 3 tot zondag 12 februari ga ik naar Lesbos om vrijwilligers werk te doen voor Movement On The Ground in het vluchtelingenkamp Kara Tepe. Kara Tepe biedt nu onderdak aan 1200 vluchtelingen van Syrische, Irakese en Afghaanse afkomst, waaronder 500 kinderen.

 Ik ga met 7 CMD studenten, docenten en andere geïnteresseerde helpen waar nodig.  Naast het helpen in het vluchtelingenkamp gaan we met de 7 studenten een Hackathon organiseren en dagelijks leuke maar ook leerzame activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Ook hebben we een team studenten van uit Nederland die ons gaan helpen iets tofs neer te zetten voor deze organisatie en de mensen in het kamp.

 We kunnen het vluchtelingenprobleem niet oplossen, maar we gaan door leuke activiteiten te organiseren proberen het leven in het kamp wat dragelijker te maken.

 Maar dit kan ik niet alleen. Mijn doel is om 1500,- in te zamelen voor de organisatie Movement On The Ground. Elke euro zal persoonlijk aan de organisatie worden overhandigd. Op het moment hebben we als groep 3500,- euro gedoneerd aan de organisatie. Dit geld hebben ze hard nodig voor o.a. thermokleding voor de mensen in het kamp.

Je kan ook doneren op een andere manier, door dit bericht te delen.

 Ik wil jullie alvast bedanken voor het lezen van dit bericht.
Vergeet bij de donatie niet je naam te zetten, zodat ik je kan bedanken.

Ik hoop dat we met elkaar een stap dichterbij komen en een verschil kunnen maken.

 
Dank jullie wel!

SammEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 440,00
Doel: € 1.500,00
29%

Deze actie is gesloten.