Ik ben op zoek naar u

Ik ben op zoek naar u | Geld inzamelen
 
 
Een doorstart met Annie Sloan paint

Even voorstellen:

Ik ben Carmela 40 jaar en woon samen met vriend en hond in het mooie Dordrecht.

Ik Ben op zoek naar mensen die mij willen steunen in mijn avondtuur als beginnende onderneemster.

Het begin:

Ik ben erg creatief en vindt het heerlijk om met mijn handen te werken. 

In 2015 heb ik de stouten schoenen aangetrokken en ben ik begonnen met mijn bedrijf Studio MYH (My Handicraft)

Ik ben begonnen met een website (deze beheer ik zelf en maak zelf de lay-outs en schrijf zelf de teksten)

Begin 2016 tot halverwege 2017 heb ik op verschillende markten gestaan om mijn product onder de aandacht te brengen. 

Mijn product:

Ik maak van gebruikte materialen zoals glazen flessen, groenten potjes enz. Unieke woonaccessoires en geef oude meubeltjes een tweede kans door ze in een nieuw jasje te steken. Ik hergebruik veel materialen maar vindt het ook leuk om oud en nieuw samen te verwerken in een product.

Waarom ben ik op zoek naar u?

Sinds oktober 2017 heb ik de kans gekregen om mijn eigen winkel te openen in het centrum van Dordrecht. Super trots op wat ik neer gezet heb, maar het is toch anders gelopen dan gehoopt.

Ik heb een super start gehad in de maanden november en december , januari en februari waren stil ik heb daarna Van alles uit de kast gehaald om met mijn winkel de aandacht te trekken van de klant. Dit is mij gelukt. Ik heb de gevel leuk aan kunnen kleden mat parasols en verkoop bakken (zie foto boven).

Helaas heb ik door flinke rug klachten de winkel vanaf juni 2018 tot op heden moeten sluiten. Waardoor ik weer helemaal opnieuw moet beginnen.

20 september a.s heb ik mijn heropening geplant en ben nu dus ook druk bezig met de aankleding van mijn winkel. Wil het allemaal wat meer klantgericht gaan maken en me meer bezig houden met klanten adviseren en laten zien wat je met je oude meubels kan doen. Hier heb ik uw hulp voor nodig.

Om meer met mijn passie bezig te zijn en om meer klanten naar mijn winkel te laten komen ben ik in gesprek gegaan met het verf merk Annie Sloan.

Dit is een bedrijf afkomstig uit Engeland en heeft al een aardige stempel in Nederland gezet. 

Als ik een verkooppunt kan worden van dit merk, ga ik een traject volgen waar ik alle verschillende verf technieken leer en kan ik workshops gaan geven in mijn winkel. Ik kan dan klanten adviseren en doen waar ik goed in ben.

Het bedrijf is erg enthousiast, maar het bedrag voor de eerste bestelling ligt nogal hoog. Ik heb verschillende banken om hulp gevraagd, maar die helpen je alleen als je een jaaromzet van 50.000 hebt.

Dit is echt mijn passie en steek al mijn vrije tijd in mijn bedrijf, dit is een grote mooie kans om mijn bedrijf financieel gezond te maken.

het start bedrag wat ik moet investeren is 3000 euro. Het lijkt niet veel maar voor een kleine ondernemer zoals ik is dat een hoop geld. Via deze weg vraag ik dan ook om uw hulp. Ik heb mijn einddatum op eind september gezet, maar het mooiste zal zijn als ik de order voor 20 september a.s zou kunnen plaatsen.

natuurlijk ben ik u eeuwig dankbaar voor uw steun, maar wil ook iets terug doen. Doneerd u een bedrag van 50 euro of hoger? Dan nodig ik u uit om samen met een vriend of vriendin gezellig een workshop met high-tea te komen volgen als dank voor uw donatie. Bedragen onder de 50 euro ben ik ook super blij mee alle beetjes helpen. U krijgt dan een cadeaubon van 10 euro.

Volg mij via:

Via mijn Facebookpagina Studiomyh kunt u alles volgen. Hier ziet u ook wat voor veranderingen ik aan ga brengen in de winkel.

Voor nu super bedankt voor uw steun en hoop u gauw te zien bij Studio MYHEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 70,00
Doel: € 3.000,00
2%

Deze actie is gesloten.