Ietjes Cruella Mobile | Geld inzamelen
 
 

Ietjes Cruella Mobile


Hoi! Ik ben Ietje. Voor degenen die mij niet kennen: ik kom uit Noordwijkerhout, ben 36 jaar en ben door een lichamelijke handicap onder meer afhankelijk van een scootmobiel. 

Omdat mijn oude scheurijzer na tien jaar trouwe dienst nu echt versleten is ben ik me aan het oriënteren op een nieuwe. Tijdens mijn zoektocht (ik ben van het type 'het oog wil ook wat') ben ik smoorverliefd geworden op een overdekt exemplaar. Qua uiterlijk doet-ie niet onder voor een auto en dat is voor mij een droom die uitkomt: al sinds ik een klein meisje was staat een auto voor mij symbool voor vrijheid. En omdat door bovengenoemde beperking autorijden er niet inzit, is deze strakke wagen echt the next best thing!

De WMO is bereid om me met een lekker bedrag tegemoet te komen bij de aanschaf. Dat is natuurlijk helemaal fantastisch, maar met het oog op de bijkomende aanpassingen nog niet genoeg. Daarom deze actie!

Hoe groot of klein je bijdrage ook is, je krijgt er sowieso eeuwige dankbaarheid en een big smile voor terug! En als wij elkaar kennen misschien wel een etentje, waarbij je uiteraard een stukje mee mag rijden op de achterbank (want die zit er ook in). Alvast ontzettend bedankt en een hele dikke knuffel, Ietje 

Ietje van Halem
27-07-2021

Lieve mensen, in nog geen twee dagen is m'n doel ruim gehaald! Ontzettend bedankt voor alle giften! Liefs, Ietje


131 donaties
€ 5.010,00
Doel: € 4.500,00
111%

Deze actie is gesloten.