Iedereen verdiend een waardig afscheid

Iedereen verdiend een waardig afscheid | Geld inzamelen
 
 
Toch een waardig afscheid zonder uitvaartverzekering!

Helaas zijn er in Nederland nog veel mensen die geen uitvaartverzekering hebben, omdat ze dit simpelweg niet kunnen betalen, of omdat er onvoldoende bekend is bij veel mensen over hoe hoog de kosten van een uitvaart op kunnen lopen.

Cisca Keijzer begeleid mensen vanaf het moment van overlijden van een familielid tot en met de uitvaart en dit doet ze op een prachtige, mooie en respectvolle manier.

Helaas heeft ook zij ervaren dat er veel mensen zijn die geen verzekering hiervoor hebben, waardoor zij, als zelfstandige vervolgens met alle kosten van de uitvaart blijft zitten. Waardoor er nu al enorme bedragen bij haar openstaan maar ze doet het toch! Omdat ze vind dat iedereen een waardig afscheid verdiend! Dat maakt haar een prachtig mens. Maar dat zorgt er ook voor dat het een keer niet meer mogelijk is, dat ze nee zal moeten verkopen aan mensen.

Wanneer er geen uitvaartverzekering is en bijvoorbeeld wel saldo op de bankrekening van de overledene gaan mensen er vanuit dat dit automatisch gebruikt kan worden voor een afscheid. Ook dit werkt in werkelijkheid niet altijd zo en mensen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd waardoor ze het dan ook gewoon niet meer weten!

Cisca heeft ook ons begeleid en geholpen bij het afscheid van een naaste waar geen uitvaartverzekering voor was. Gelukkig hebben wij dit zelf op kunnen lossen maar ook hiervoor  zijn leningen afgesloten.Via deze weg hopen wij dat Cisca in de toekomst nog veel mensen zal  kunnen begeleiden, maar ook mensen kan helpen die het dus zelf simpelweg niet op kunnen brengen!

Een stukje vergoeding voor een gezin die het niet kan opbrengen om hun naaste een waardig afscheid te geven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.