Iedere student verdient een bewuste carrierestart

Iedere student verdient een bewuste carrierestart | Geld inzamelen
 
 
Zelfkennis en goede arbeidsmarktoriëntatie verdienen een plek binnen het onderwijs!

Iedere student verdient een bewuste en zelfverzekerde Carrièrestart!

Wij zijn Janneke, Tom, Jitske, Patrick, Janneke, Lars, Karen, Leonie, Michaël, Emre, Tessa, Claire, Thomas, Elke, Brian, Bo, Bryan en Sam. De vierde groep studenten die deelneemt aan het ontwikkelingsprogramma van Stichting Carrièrestart: het eerste traineeship voor studenten

Stichting Carrièrestart richt zich op het verbeteren van de overgang van studeren naar werken. Dit doet zij door studenten meer inzicht te geven in zichzelf en de arbeidsmarkt. Sinds 2015 is dit het doel van al haar activiteiten. Het eerste traineeship voor studenten vormt het kloppend hart van Carrièrestart.

Net als heel veel andere studenten in Nederland zitten wij met vragen over wat we straks na onze studie gaan doen. Welke baan past echt bij mij? Bij wat voor type bedrijf kom ik het beste tot mijn recht? Waar ben ik eigenlijk goed in en waar liggen mijn interesses? Hoe en waar ga ik solliciteren? Is mijn curriculum vitae wel goed genoeg? Zo maar even een aantal vragen die niet raar zijn, maar die onder andere wel twijfel, onzekerheid en keuzestress veroorzaken.

Gelukkig zijn wij via via bij Stichting Carrièrestart terechtgekomen en geselecteerd om als vierde groep deel te nemen aan het eerste traineeship voor studenten. Een voorrecht en een ontzettend mooie kans om antwoorden te vinden op al onze vragen. Het traineeship begeleidt ons stap voor stap naar de arbeidsmarkt!

Onze deelname wordt mogelijk gemaakt door professionals en bedrijven die de missie van de stichting onderschrijven en haar financieel ondersteunen. De enige tegenprestatie die wij op verzoek van de professionals en bedrijven moeten leveren, bestaat uit twee elementen:

1. het verzamelen van 1800 nieuwe volgers van de stichting op social media

2. het verzamelen van minimaal EUR 4.750

De volgers dragen bij aan het bereik van de stichting en het bedrag van EUR 4.750 biedt in totaal 120 andere studenten in Nederland de mogelijkheid "gratis" de verkorte versie van het programma (de Carrièrestart training) te doorlopen. 

Met andere woorden, onze tegenprestatie draagt bij aan de ontwikkeling van de stichting en geeft onze mede-studenten in Nederland de kans om ook door Stichting Carrièrestart te worden begeleid.

Daar zetten wij ons graag voor in en in drie stappen kan jij ons daar bij helpen:

 

Stap 1: doneer hier een bedrag van minimaal EUR 5

Stap 2: like de Facebook pagina of de Linkedin pagina van Stichting Carrièrestart

Stap 3: nodig jouw familie, vrienden en kennissen uit om hetzelfde te doen

 

Voor meer informatie kan je kijken op www.carriere-start.nl

Alvast dank voor je donatie en inzet!

Met vriendelijke groet,

Janneke
Tom
Jitske
Patrick
Janneke
Lars
Karen
Leonie
Michaël
Emre
Tessa
Claire
Thomas
Elke
Brian
Bo
Bryan
Sam

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 26,00
Doel: € 4.750,00
0%

Deze actie is gesloten.