Ieder kind verdient een bed !

Ieder kind verdient een bed ! | Geld inzamelen
 
 
Help kinderen van weeshuis Elisama op Bali aan nieuwe bedden, matrassen en beddengoed.

De twee weeshuizen van Elisama op Bali hebben dringend nieuwe bedden, matrassen en beddengoed nodig. U kunt deze 58 kinderen aan een goede nachtrust helpen door een bedrag te doneren aan de actie "Ieder kind verdient een bed". 

U kunt bijvoorbeeld EUR 5 overmaken om een kind nieuwe lakens te geven, EUR 10 voor een nieuw hoeslaken, EUR 15 voor een nieuw dekbedovertrek, EUR 25 voor een nieuwe matras. Ook zijn er 28 bedden nodig voor EUR 85 per bed. Ieder (deel)bedrag is welkom! 

Stichting Pa van der Steur zet zich al jaren in voor weeshuizen die in de naam van Pa van der Steur worden voortgezet. Meer informatie over deze weldoener die in Magelang, Java, Indonesie meer dan 7000 kinderen ("steurtjes") opving, vindt u op onze website www.stichtingpavandersteur.nl of onze facebookpagina www.facebook.com/stichtingpavandersteur. 

Stichting Pa van der Steur zet de ontvangen bijdragen 1 op 1 door naar Elisama zodat de kinderen snel weer goed kunnen slapen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 1.505,00
Doel: € 5.000,00
30%

Deze actie is gesloten.