Ieder kind verdiend een verjaardagsfeest

Ieder kind verdiend een verjaardagsfeest | Geld inzamelen
 
 
Onlangs heb ik anoniem twee kinderfeestjes georganiseerd...., graag wil ik dit grootser

aanpakken.

De armoede all over the world is groot, kinderwensen zijn vaak maar klein....

Als we allemaal ons steentje bijdragen ziet het leven er weer wat zonniger uit is mijn motto.

Afgelopen zomer werd de dochter van mijn alleenstaande vriendin 6 jaar, mijn vriendin heeft nadat zij alleenstaand werd de diagnose MS gekregen, heel naar en helaas heeft dit diverse financiële problemen tot gevolg gehad. Door deze problemen zou zij deze zomer de verjaardag van haar dochter niet kunnen vieren, dit raakte mij enorm en ik begon te spinnen op een surpriseparty...

Deze surpiseparty heeft plaatsgevonden, en wat voor één....

Diverse vrienden en bekenden had ik uitnodigingen gestuurd om op een bepaalde dag naar de lokale speeltuin te komen, boodschappen had ik laten bezorgen door de supermarkt en een speciale taxi had ik laten voorrijden bij mijn vriendin om haar en haar dochter naar de speeltuin te brengen. Dit alles volledig anoniem en tot op de dag van vandaag zijn ze er niet uit wie dit feest georganiseerd heeft.

De dochter van mijn vriendin heeft geweldig genoten en het geluk op haar gezicht was echt onbetaalbaar mooi.

Inmiddels enkele maanden verder kwam mij ter ore dat een gezin op school het financieel erg zwaar had, waardoor ook de verjaardag van dit kind wellicht niet gevierd kon worden.

Het netwerk van dit gezin was voor mij wat moeilijk te achterhalen, hierdoor bedacht ik een voor hem persoonlijke surpisebox;

Op de dag van zijn verjaardag heb ik 's morgens voor schooltijd een box laten bezorgen met daarin diverse traktaties, een kado een een set uitnodigingen en een brief. In deze brief had ik uiteengezet dat deze jongen een leuk kinderfeestje gegund werd en dat hij de volgende week woensdag samen met 7 nog uit te nodigen kindjes op de bowlingbaan verwacht werd.

Het mannetje en zijn ouders waren erg verrast en ook deze jarige heeft genoten.

Dagelijks kijk ik op facebook en met regelmaat zie ik nare verhalen gedeeld worden, als er dan ook kindjes bij betrokken zijn dan krijg ik al de kriebels om iets te ondernemen.

Graag zou ik dit soort anonieme feestjes veel frequenter voor kinderen willen organiseren, echter daar is mijn budget dan ook weer te klein voor.

Met alle liefde stop ik er de tijd in die ik over heb, steunt u mij financieel om de surprises voor de kinderen te kunnen organiseren?

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 1.500,00
1%

Deze actie is gesloten.