ieder kind een Sint Twente

ieder kind een Sint Twente | Geld inzamelen
 
 
Ieder kind een Sint

www.iederkindeensint.nl

Het Sinterklaasfeest is een echt oud-Hollandse traditie en voor velen één van de mooiste jeugdherinneringen. Zingen voor de kachel, de spanning of er wel of niet wat in het schoentje zit, en als hoogtepunt …pakjesavond!

Maar voor veel gezinnen in Nederland is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood, de Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij !!!!!!

Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat valt niet uit te leggen !!!!!

Het gaat in onze stichting vooral om kinderen van ouders met een laag budget die zelf geen Sint thuis kunnen laten komen, wij geven dit door aan de Sint.

Zodat ook deze kinderen een Sint thuis kunnen ontvangen en natuurlijk met de pieten.

We hebben dit ook in 2016 2017 2018 gedaan, daardoor heel veel kinderen en ouderen heel blij kunnen maken.

Sinterklaas en de Pieten komen dan persoonlijk langs, dit is wat ons het meeste aanspreekt de Sint heeft dan alle aandacht voor de kinderen.

Vrijwilligers betrekken hun woonomgeving erbij. Denk bijvoorbeeld aan scholen, bejaardentehuizen, ondernemers enz. De vrijwilligers doen acties om geld in te zamelen, er is ook een stuk zelf bewustwording want armoede is vaak dichterbij dan mensen denken.  Dit alles creeërt betrokkenheid.

Wij als stichting vinden dat kinderen een Sint en Piet thuis moeten kunnen ontvangen. Het is zo’n mooie tijd voor de kids als de Sint met gevolg langs komt.

ieder kind een sint
06-09-2020

3 donaties
€ 60,00