Ieder kind een kinderfeestje

Ieder kind een kinderfeestje | Geld inzamelen
 
 
Ieder kind een kinderfeestje

Geweldig als kinderen genieten van een kinderfeest. Wat zou het mooi zijn als alle kinderen mee kunnen doen. In Den Bosch groeien bijna 4000 kinderen op in een arm gezin. Ze doen vaak niet mee aan sport, kunnen niet op muziekles en niet trakteren op de verjaardag. We willen ze mee laten doen, ook met een feestje.

Geeft u een feestje, doneer ook voor een feestje van een kind in armoede. Met een donatie van €25 maakt u een kinderfeestje mogelijk. Een deel daarvan mag ook, dan maken we er samen een feestje van.

Meerdere feestjes doneren kan ook, dubbelfeest!

Ben je aanbieder van kinderfeestjes, dan maak je kans om mee te doen met onze beurs!

We willen alle kinderen mee laten doen, ook met een feestje. Daarom organiseren we een kinderfeestjesbeurs, daar kun je als aanbieder van kinderfeestjes presenteren wat je te bieden hebt. Zet een link op je site om te doneren en je mag gratis op de beurs staan. Mocht je daar iets willen verkopen, doneer dan een deel aan het goede doel. De opbrengsten van hapjes en drankjes gaan naar kinderfeestjes voor de 4000 Bossche kinderen waarvan de ouders geen verjaardagsfeestje kunnen betalen.

Doe je mee? zaterdag 17 maart. In de helftheuvelpassage, er is een beperkt aantal plaatsen.

Wil je mee doen? Heb je een hele of een halve tafel nodig om je bedrijf te promoten? Leuk als je ook een activiteit kunt doen voor een kleine vergoeding waarvan de opbrengst dan naar gefeliciflapstaartbox gaat.
Laat je even weten of je mee doet en of je een activiteit kunt doen.

Neem contact op via mvdwens@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 345,00

Deze actie is gesloten.