Ieder kind een kerstkado..

Ieder kind een kerstkado.. | Geld inzamelen
 
 
Niet elk kind heeft de luxe van een kerstkado, dit willen wij veranderen met jouw hulp!

Elk kind heeft recht op een zalige kerst, toch? Helaas is dit tegenwoordig niet vanzelfsprekend. En daar willen wij graag iets aan veranderen! Na een succesvolle (kerst)actie van vorig jaar gaan we het dit jaar nog een keer organiseren. Hoe we dit gaan doen? Lees snel verder..

Voor elk kind bereken we €5,- per kado, uiteraard wordt er gekeken naar meisje - jongen - leeftijd etc. De donatie die jij wilt doen mag je helemaal zelf weten, het gaat immers ook om jouw gebaar!

In de week van 18 t/m 24 december zullen wij de kadootjes bezorgen (ze zullen dan al ingepakt zijn). Het is dan aan de ouders zelf om ze te bewaren tot kerst of om ze direct te geven. 

Opgeven kan natuurlijk ook! Wil jij jezelf opgeven omdat je het niet over je hart kan verkrijgen dat je je kind dit jaar niets kan geven met kerst? Geef je dan nu op. Het is uiteraard ook mogelijk om iemand anders op te geven, iemand waarvan jij vindt dat hij/zij dit verdient!

Opgeven kan als volgt:

- Stuur een email aan aanvraag.kerstkado@gmail.com, het enige wat je in de mail hoeft te vermelden is dat je graag het aanvraagformulier wilt ontvangen.

- Je krijgt van ons een aanvraagformulier toegestuurd. 

- Vul het aanvraagformulier volledig in.

- Mail het terug naar ons of via post naar het opgegeven adres op het aanvraagformulier.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 75,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.