ichelle 23, help mij revalideren en studeren

ichelle 23, help mij revalideren en studeren | Geld inzamelen
 
 
help mij mijn leven weer terug te krijgen en mijn droom waar te maken

Wie ben ik?

Ik ben ichelle, 23 jaar en dit is mijn verhaal;

Ik was een outgoing vrolijke tiener die er graag op uit ging. Vanaf mijn 17/18de kreeg ik hevige pijnklachten. Maanden aan onderzoeken in het ziekenhuis gingen voorbij, maar ze konden niks vinden. Langzamerhand zag ik mijn leven steeds meer door mijn vingers glippen. Ik moest stoppen met werken, totdat ik uiteindelijk ook niet meer naar school kon gaan en thuis kwam te zitten. Sociale dingen kon ik ook amper meer doen, ik zag mijn vrienden verder gaan met hun leven en bij mij leek alles stil te staan. Dit deed en doet nog steeds, mij veel verdriet. Nog steeds wist ik al die tijd niet wat er aan de hand was en waren het aantal klachten enorm opgelopen. Toen kwam er eindelijk, 5 jaar later een diagnose; de chronische ziekte fibromyalgie (een pijnziekte in spieren en bindweefsel).

Enerzijds voel ik mij dankbaar dat het niks ergers is; er is verbetering mogelijk. Anderzijds is het een chronische ziekte waar ik de rest van mijn leven mee zal moeten leren leven. Maar ik blijf positief! Momenteel heeft het wel een enorme impact op mijn leven en beïnvloedt het derrmate mijn leven dat ik geen toekomst kan opbouwen voor mezelf. Laat staan dat ik kan doen wat ik zou willen doen.

Doordat ik besef hoe kwetsbaar het leven is en hoeveel geluk ik heb dat ik er nog 1 heb, wil ik geen tijd meer aan mij voorbij laten gaan. ik wil mijn leven terug!

Welke droom wil ik hiermee waarmaken?

Ik ben een persoon met grote ambities en dromen; een designer in hart en nieren. Met als droom om anderen te inspireren met mijn eigen ontwerpen. ik wil deze droom nog steeds graag waarmaken, maar tot nu toe lukte dit niet vanwege mijn gezondheidsproblemen. Toch wilde ik niet opgeven en ging ik, na verschillende mislukte pogingen met een studie volgen, vanuit huis studeren. Nu ben ik weer een aantal jaar verder en is het nu of nooit. Dit is niet genoeg! Ik heb zo geen uitzicht op een toekomst en ik kan ook niet eeuwig in mijn huidige situatie blijven. Dus ben ik alternatieve opties gaan bekijken. Uiteindelijk heb ik een particuliere opleiding gevonden aan de modevakschool. Hiermee kan ik een erkend diploma behalen en een baan in deze branche vinden. Ik kan grotendeels vanuit huis studeren, met af en toe een les ter begeleiding, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over problemen met eventuele lessen missen (geen strikte absentieregels zoals op hbo’s).

Maar ook hier zit een prijskaartje aan.

Waarom heb ik hulp nodig?

Omdat ik zelf niet kan werken ben ik financieël afhankelijk van mijn ouders. Helaas zijn zij ook niet in staat om deze hoge medische bedragen allemaal te bekostigen en kan ik daardoor niet hetgeen doen wat nodig is voor mijn herstel. Omdat een gewone vol of deeltijd studie voor mij niet haalbaar is, viel mijn keus op een particuliere studie. Helaas krijg ik geen enkele studiefinanciering via DUO omdat het particulier is en is een lening hiervoor verkrijgen dus ook geen optie. Alle kosten moet ik zelf betalen. Gelukkig kunnen mijn ouders mij wel helpen met het betalen van de studie zelf, maar ik kom dus nog geld tekort voor de aanschaf van alle spullen. Ik vind dat het tijd word dat ik een eigen toekomst opbouw en op eigen benen kan staan, maar daar heb ik uw hulp bij nodig. Ik kan dit niet alleen!

Wilt u mij die hulp bieden? Doneer dan een (kleine) bijdrage en help mij naar een fijne toekomst en gelukkig leven. Mijn dank is groot.

Waar ik precies geld voor nodig heb?

Een half jaar revalideren (; therapieën volgen, pijnbestrijding/behandelingen tegen de pijn, kracht en conditie weer opbouwen, aangepaste levensstijl, hulp van alle kanten waar nodig) en keihard werken voor mijn droom; weer kunnen studeren (voor een jaar (of langer)) en dus ook de spullen (geschikte laptop, naaimachine, paspop, Lock machine etc.) hiervoor bij elkaar krijgen. Met als einddoel dat ik weer aan het werk kan, echt voor mezelf kan zorgen en het allerbelangrijkste; weer gelukkig kan zijn.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 300,00
Doel: € 4.500,00
6%

Deze actie is gesloten.