Ibrahim droomt van zijn eigen sportschool!!

Ibrahim droomt van zijn eigen sportschool!! | Geld inzamelen
 
 
Help Ibrahim bij het realiseren van zijn sportschool in Drenthe!

Ibrahim is een energieke vrolijke 31 jarige vluchteling uit Syrië. In augustus 2015 is Ibrahim in Nederland komen wonen. Ibrahim is in Nederland komen wonen omdat hij moest vluchten uit Syrië vanwege de oorlog. Ibrahim had een druk en energiek leven met veel familie en vrienden om hem heen, en dagelijks zijn werkzaamheden in zijn twee sportscholen. Ibrahim is in elf maand tijd ingeburgerd als Nederland en staat volop in de maatschappij en de Nederlandse cultuur. Doordat Ibrahim hier als vluchteling is gekomen, moet hij alles opnieuw opbouwen met minimale ondersteuning van verschillende instanties. Ibrahim spreekt goed Nederlands en is een vriendelijke en vrolijke man, welke open staat voor ieder mens ongeacht cultuur of geloofsovertuiging!

Ibrahim heeft één hele grote droom, waarbij hij veel hulp nodig heeft van uw zijde. Ibrahim wil zijn eigen kleinschalige sportschool waar gezondheid en aandacht voorop staat openen in Nederland. Door de oorlog in zijn thuisland Syrië zijn de beide sportscholen van Ibrahim verwoest. Dit wil Ibrahim graag in Nederland weer gaan opbouwen, en de mensen in Nederland een gezondere levensstijl gaan aanleren door middel van sport en voeding.

De sportschool moet een professionele sportschool worden in een klantvriendelijke omgeving. De klant staat centraal, hierdoor wordt er samen met de klant een trainingsplan opgesteld. De sportschool wordt uitgerust met uitstekende apparatuur, beschikking tot een professionele sportcoach en een spa-ruimte. De sportschool streeft naar de beste begeleiding en aandacht voor iedere klant. De begeleiding kan bestaan uit behandeling van een blessure en/of het voorkomen hiervan. 

Tevens wil Ibrahim zorgen dat er verbinding gaat ontstaan tussen statushouders en de Nederlanders in de gemeente. Hierdoor worden er diverse culturen samengevoegd waarbij er onderling begrip en respect ontstaat. Ibrahim wil er ook voor zorgen dat de mensen in een uitkeringspositie de mogelijkheid krijgen om ervaring op te doen binnen de sportschool, hierdoor wordt de werkgelegenheid gestimuleerd.

Maar om dit te kunnen realiseren heeft Ibrahim een financiering nodig om te kunnen starten. Het kapitaal welke wordt opgehaald met deze actie wordt gebruikt om een basis en ondergrond te realiseren voor een daadwerkelijke geldaanvraag bij de reguliere banken! De financiering welke Ibrahim nodig heeft om een geldaanvraag bij de bank te kunnen garanderen bedraagt 20.000 euro. Met dit geld bedrag kan Ibrahim zijn toekomst en zijn droom in Nederland verwezenlijken!

Hierbij vragen wij uw hulp om Ibrahim te ondersteunen bij zijn droom, en bij het realiseren van een daadwerkelijke toekomst in Nederland. Ibrahim zal een voorbeeld zijn voor vele statushouders en dromers in Nederland!

Door Ibrahim te ondersteunen met deze actie, maakt u de gehele dag een lach op zijn gezicht en een doel om voor te strijden in het leven, nadat hij alles verloren heeft in de oorlog! Help Ibrahim!!

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 55,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.