IAM College viert kerst met de kinderkledingbank

IAM College viert kerst met de kinderkledingbank | Geld inzamelen
 
 
4 studenten organiseren een Liefdadigheidsdiner voor kinderen van de kinderkledingbank

Er zijn veel mensen die de feestdagen doorbrengen zonder de fijne kerstdingen. Een fijn diner, een gezellig versierd huis of een mooi samenzijn. Deze mensen hebben niet de mogelijkheid om kerst te vieren zoals wij dat zelf ook graag doen. Simpelweg omdat de financiën dat niet toelaten. Wij vonden dat dat niet zou moeten zijn en daarom hebben wij, vier studenten van het Iam College besloten als eindejaarsproject een “Liefdadigheidsdiner” te organiseren.

Onze school leidt ons op tot ondernemers van de toekomst. Alles staat in het teken van het ontwikkelen van ondernemerstalenten. Ondernemen dóór te ondernemen.

De opdracht vanuit school is en was een Christmas Sales Battle, maar wij vonden dat het in de feestmaand zou moeten gaan om samen delen en een gezellig samenzijn. Delen door te geven. De sales battle is in eerste instantie opgezet om volgend jaar vanuit onze opleiding een expeditie te organiseren en te bekostigen. Onder het motto “Geld verdienen kan het hele jaar”, hebben wij besloten deze uitdaging om te zetten in goed doen voor een ander.

Wij hebben een crowdfunding opgezet om ervoor te zorgen dat er op Tweede Kerstdag in Amsterdam een diner bijgewoond kan worden door cliënten van de Kinderkledingbank. Dit diner en alles eromheen wordt volledig door ons studenten georganiseerd. Wij zullen, in samenwerking met de Kinderkledingbank uit Hoorn, twee touringcars met 100 kinderen en hun ouders ophalen en deze groep samen met een groep ouderen, een onvergetelijke middag bezorgen. 

Het gesponsorde bedrag wordt besteed aan de cliënten van de Kinderkledingbank, zodat zij ook na de feestdagen de mensen kunnen uitnodigen voor fijne, gezellige dingen. Alles in het teken van “ de Kerstgedachte”: goed doen voor andere mensen. Mogen wij u vragen om uw bijdrage, dit wordt enorm gewaardeerd en goed besteed. Mocht u wellicht op een andere manier kunnen of willen bijdragen voor het diner op Tweede Kerstdag, dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via: Jesperhofland@iamcollege.nl

 

Hartelijke groet,

Max, Olivier, Tom en JesperEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 1.390,00
Doel: € 4.000,00
34%

Deze actie is gesloten.